mamacita_1 canselulu44 nasıl bir yer büyük şehir dimi eşim yüksek ihtimalle artukluda görev yapıcak bir de artukludaki en güzel mahalleler hangileri
filizfurkan DEFFF hayırlı olsun🤗 Van’da Erciş’te kalmıştım çocukken bi 3 sene çünkü babam askerdi…Van çok güzel yaa çok istedim eşimin tayin oraya çıksın ama olmadı🥹 hepimiz için hayırlısı olsun, lojmana basvurcak mısınız
filizfurkan tayincibires ay inşallah lojman çıkarsa ev aramak zorunda kalmayız kiralar da yüksekmiş 🥹 çok merak ettim şimdi siz böyle anlatınca zaten merkezi olarak gelişmiş güzel yerleri var diye yazdılar burda da🤗 o yüzden seviniyorum ama evin konumu önemli tabi mesela lojman olmazsa güvenlikli site olması şart çocuktan dolayı ve okul iyi bir okul olması evin hastane market vs yakın olması..madem eşlere dış görev de çok oluyormuş bide klima şart mı evlere? Yani çok sıcak oluyo mu
tayincibires filizfurkan kesinlikle şart biz daha taşınmadan 2 tane klima almıştık taşınırken hemen taktırdık. Gerçekten özellikle temmuz- Ağustos ayları inanılmaz sıcak oluyor 50li dereceler görüldüğü oluyor🥴
DEFFF @“filizfurkan” teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun lojman çocuk açısından isteriz ama çok yoğunluk var verirler mi bilmiyorum bide burda lojman çıkıp geliyoruz hiç oturuyormayanlara öncelik tanınıyor
filizfurkan DEFFF biz daha önce lojmanda kalmadık hiç…bu arada adım filiz 36 yaşındayım oğlum var 7 yaşında..memnun oldum 🤗
filizfurkan tayincibires klima şart evet bide tam yaz sıcağında orda olucaz temmuz ağustos düşünemiyorum 🥹 klima beni çarpıyo bide ayy canım istanbulumun nemli yağışlı havasını şimdiden özledim bide biz şileye yakınız yarım saatte gidiyorduk denize şimdi deniz olmadan naparım ben ☺️
Dmt-01 533460 bilgeorman anaokulu diye biyer açıldı yeni açıldı.bide oraya bakın ben projelerini beğendim videolarını izleyince kesinlikle oraya göndereyim dedim ama kızım kreşini değiştirmek istemiyor bende oraya alıştı arkadaşları orda diye değiştirmiiyim dedim ama aklım kaldı bi bakın orayada
Niloyaametee mamacita_1 Merhaba tekrardan. Adana da polis lojmanlarının fotoğrafı var mı hiç elinizde
mamacita_1 Niloyaametee merhaba malesef yok ama bildiğim iki tane var biri yüreğir lojmanları biri de kurttepe belki internette vardır aratın bi