Egeninannesii 5gun önce sezaryen doğum yaptım bugün bianda once titreme sonra ateşim çıktı 39.5 acile geldik serum taktılar kan idrar tahlili verdim idrarda enfeksiyon var dediler daha eve gitmeden yine bı titreme geldi sonra ateş 39.7 oldu ama sadece vücudumun üst tarafini sirkeli suyla sildim cunku sadece üst tarafı ateş yapıyor sonra ateşim düştü şimdi yine yükseldi yine acildeyiz serum taktılar başına gelen varmı bı turlu duseremiyorum atesimi 😞😞😞😞😞 Bu arada mastit değilim göğüste kitle falan yok
NaimeYilmaz Egeninannesii sirke ateşi daha çok yukseltir 🤷♀️ Ilık duş dışında tavsıye veremeyecem. Doktorunuzun yönlenemesiyle hareket etmeniz daha iyi olur
Nily Egeninannesii walla benimde dogumdan 3 gun sonra olmustu bu ates olayi Banyodan cikmistim. Donacaktim nerdeyse sonra kendimi ancak isittim derken buseferde ates basmistim Ben doktora gitmedim bigun sonra gecmisti
Balannesi Egeninannesii Mastit olma ihtimali olabilir mi? Süt sıtmasıda der eskiler. Lohusalık döneminde yaşanıyor maalesef
burcu_mert_ece Egeninannesii benim de doğumdan 1 ay sonra şiddetli titreme ve ateş olmuştu.ilik duşa girdim ve sabah düzelmişti.lohisalikta olabiliyormis🤷
Egeninannesii NaimeYilmaz aaaa bilmiyordum çok teşekkür ederim sürekli duş almak ta istemiyorum öksürük olurum diye çok korkuyorum 😐
Birprensesannesi Geçmiş olsun..o hissi biliyorum çok feci ben titremeyi çok zor geçirmiştim ilk olduğunda sonra dr a gittim süt sıtması diye geçiyor göğüslerinizi hemen boşaltırsanız rahatlarsınız... emziriyorsanız da sonrasında boşaltın göğsünüzü..vücut sütü fazla ürettiği için oluyor diye biliyorum vücutta kaldıkça rahatsız ediyor..geçmiş olsun tekrardan..
Egeninannesii Birprensesannesi ama cidden mı ilk defa böyle birşey duydum peki bu hep böyle mi devam edecek 😖 yatakta titreyerek yazıyorm😔
Sevdaaa5858 O titreme bende de olmuştu.göğsümden enfeksiyon kapmıştı. İyi ve boşaltamadığım içinmiş.1 hafta yoğun bakımda yattım.çok zır bir süreçtir benim için:(hemi bebeğinden ayrı bir yandandanda ağrı çok zoor
Sibelll Egeninannesii Benim başıma geldi birden göğsüm ağrıdı kolumu kaldıramayacak hale geldim.Sonra birden üşüme titreme 38 derecede kalın battaniyeyle yattığımı biliyorum.1 gün sonra geçti.O gün canım bir şey çekmişti almamıştım yaşlılar ondan da olabileceğini söylediler.Umma deniyor sonra alıp yedim 1 gün sonra geçti korkunç bir şeydi.
Perimom Ben ben iki kez yasadim ilk ateslenmede mastit de olmustum . Ikincisinde dugun trafigimiz vardi uzun sure bebegimi emziremedim cahillik edip sütümü sagmadım sonra 41 dereceye kadar ateşlendim . Bunun adı SÜT SITMASI .. dikkatli olmak gerekiyor özellikle ilk 5 ay ! Göğsünüzü iyice boşaltmalısınız emzirmeden sonra göğsünüzde kalan sütü sağıp buzluga atın . İçerde süt kalırsa pişiyor kitleleşiyor hem göğüste agrı yapıyor hemde ateş yapıyor . Şuan halen ateşiniz varsa ılık duşa girin göğüslerinize duştan sonra sıcak kompleks yapın ( sıcak su torbası olabilir) ve ardından göğsünüzü boşaltana kadar sağın .. yada bol bol bebeğinizi emzirin ateşin geçmesi için göğsünüzün boşalması lazım . Geçmiş olsun
Egeninannesii Perimom çok sağolun aslında nerdeyse bitirene kadar emziriyorum saginca daha çok artmaz mı
Birprensesannesi Egeninannesii bende duyduğumda çok şaşırmıştım merak etmeyin devam etmeyecek biliyorum çok zor.. vücudunuz süt üretmeye alışıyor olabildiğince göğüsleriniz dolu olmasın yani sertleşmesin yada 2 saatten fazla süt kalmasın göğsünüzde bi iki hafta içinde tamamen geçer heralde benim öyle olmuştu..ama dediğim gibi sık sık emzirin ve sonrasındada boşaltın göğsünüzü ki yaşamayın bir daha..
Egeninannesii Kızlar hepinizden Allah razı olsun 😊 Dünden beri bebegimle ilgilenemiyordum bile acile gitmekten ateşten. Sabaha karşı yine ateşim vardı emzirdim kalanını sagdim bide ateş düşürücü içtim şuan iyiym artık 😊
Serapppp Canım aynı şey benim başıma da geldi enfeksiyondan oluyor 10 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi gördüm ayakta tedaviyle geçmiyor detaylı bi doktora git geciktirmeden
Egeninannesii Serapppp hangi bölüme gittiniz acaba ben yatmak istemiyorum bebeğim çok küçük daha 😞 onu nasıl emzirdiniz