Deletedmom_897 Günaydın güzel anneler 🌸Yaklaşık 2 haftadır diyet yapıyorum bununla birlikte chia tohumu tüketiyorum .Ama sanki göbek yapmaya başladı gibi normalde daha azdı şimdi sabahları bile şiş olarak kalkıyorum bıraksam mı acaba 🌸Deneyen var mı ?
beybitolat Deletedmom_897 benim bildiğim sabah aç karına bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koyulup tüketiliyo diyette
Deletedmom_897 minisinannecigi Gün içerisinde 1 kaşık ya su yada kefir ile tüketiyorum .Bazı günler de yoğurt muz ve chia tohumunu karıştırıp öyle yiyorum 🌼
Deletedmom_897 beybitolat Evett bende sabahları içiyorum bazen de öğün olarak yoğurt ile yiyorum ama göbeğim çıkıyor sanki 🤣
minisinannecigi Deletedmom_897 gayet normal bir miktar gibi geldi bana, ben de bir tatlı kaşığı yulaf pudingime atıyorum sadece. Genelde lif yağ protein oranı biraz artsın diye kullanıyorum eğer tahillar sizde şişkinlik yapıyorsa belki ondan olabilir
Deletedmom_897 beybitolat Sanırım öyle yapcam 2 hafta da sade kefir tüketmeyi düşünüyorum 🌸Teşekkür ederim
gokcen_ Deletedmom_897 evet ben kullanıyorum ,üzerine de hafif kahvaltı yapıyorum .lavaboya çıkarıyor beni 🫢