betulonur Kızlar bebeğim 5 aylık oldu deli gibi saçları dökülüyor yatırdığım yerden kaldırıyorum bir avuç saç oğlum da böyle olmamıştı saçı dökülmedi hiç ne zaman geçiyor bu durum yada birşey uygulamam gerekiyor mu
Gizmokzilla betulonur benim oğlumun da öyleydi 2 3 ay sonra tamamen kel kalmıştı 😆 ama şuan saçları çok güzel 🫠🫠
birceeva betulonur benim kızımda öyle kedi tüyü toplama ruloları var ya onla topluyorum kaldırdığımda 😂
Meryemdeniz Bı doktor paylaşımında görmüştüm 3 aydan itibaren saç dokulmeleri başlayabilir genelde 6 maxsimum 7 aydan sonra dökülme duruyor ve yeni saçlar cikiyormus. Zaten dökülmesi daha iyi benim kızımın dökülmedi 1.5 yaşına geldi yeni yeni dolulmeye başladı
annesinintatlisi Kızımın 2 aylıkken biraz biraz dökülmeye başlamıştı babası makineyle kısacık yaptı saçlarını sonra sorun yaşamadık 😌
yavruceylanim annesinintatlisi merhaba biz de oğlumun saçlarını makineyle kestik tepesi çıktı ama arkası ve yanları sarı çıktı uzamıyor kel görünüyor 🥹 ne kadar sürede uzamıştı kızınızın saçları
annesinintatlisi yavruceylanim Su an 14 buçuk aylık kestiğimizde 2 aylıktı o zamandan bu zamana hiç kestirmedik böyle oldu 🤗