Kızlar 34 gün oldu yeni yeni dış dikişlerim bitti. İç dikişlerim önce mavi kalın ipti vajina ağzında görebiliyordum kaç gündür hepsi sararmıştı ve düştü yavaş yavaş iki günde sürekli düşüyordu. erimiş halde parça parça geliyordu bugün baktım az görünüyordu bir tane, ben bitiyor sandım bugün günler sonra elimle vajinamı yıkamak istedim normal tuvalet esnasında yıkadığımız gibi ama korkarak yaptım dıştaki dikiş yerlerim acıyor bi tanede duruyor çünkü 🫠
ve farkettimki vajinamın içinin aşağısında sertlikler vardı içinde hani bişeyler olurya öyle sertli işte yani gözle görülmüyor etimi elleyince altında sertlikler var vajina girişin sağ altında sanırım dikiş bunlar ve korkuyorum hiç düşmeyecek sizin iç dikişlerinizde böyle miydi?? Bayağada düştü halbuki ): demek iç dikişlerim bayağa fazlaymış şuan tekrar diyorum keşke normal doğum olmasaydı diye gerçekten dikişlerimin haddi hesabı yok çok fazlaymış. Çok çektim 44 gün oldu doğum yapalı ama dikişlerim 34 gün dedim çünkü ikinci kez dikildim doğumdan 10 gün sonra