Hayallerhayatolsa Pirasalipuding şuda gerçek biz istediğimiz zaman bebek oldu Bu yöntemle korunduk Şuan bağlattım
ZeydsMom Kitsu aslinda koruyanlarin kocasini tebrik etmek lazim doktorlar bu bi kontrol isi tecrube isi diyor 😁 esimin iki akrabasi var 15yil gibi belkide fazla biri digeride 13 yil falandir en az . Bu yontemle korunuyo 😁😁
Elfgrn ZeydsMom Ya genelde uzun yıllar olmayanların bazi aylar şansa olmuyor bazı aylarda spermde yada yumurtalarda sorun olduğundan gebelik oluşmuyor. Bunlarda sanıyor ki koruyor pehhh
M-V-S868820 rachelgreen_ yazz kullaniyodum zaten hocam da 35 yaşından sonra doğum kontrol hapı önermiyoz dedi
Pirasalipuding cikolatahurma ya eskiden imkan yokmuş hadi diyelim ama onlardada var bi düzine doğuran en yakın babaannem 7 tane doğurmuş ikisi ölmüş
cikolatahurma Pirasalipuding valla spiral taktırdım ona rağmen 1 yıldır diken üstündeyim gericekilme nasıl güvenebiliyorlar o konuda kocalarına şahsen ben güvenemem 😁
MoonCrystal Pirasalipuding Kızlar çok kötüyüm reglm gecikti test yaptım hamileyim . Siz sormadan söyleyin korunuyorduk geri çekilme ile neden olduki anlamadım. Ne yapabilirim devlet Hastanesi’nde çözümü var mı bu sorunun ? Eleştirenler inş sizinde başınıza gelir 🥲🥲🥲