PrensesimDuru Kızlar bebeğim 7 aylıkken yani geçen ay ilk adetimi oldum. Bu ay gecikti. Böyle gecikme yada düzensizlik yaşayan oldu mu ? Hamile olduğumu sanmıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ? Olmadı bir test yapacağım
Seryy_ PrensesimDuru ilk başlarda benimde düzensiz olmuştu ama bir hafta kadar gecikmedi hiç. Ben olsam meraktan çoktan test alıp yapmıştım 😂
YumukluSucurtaa PrensesimDuru siz test yapın ilk 1 sene düzensizlik normal eminseniz bekleyin ama 1 hafta banada uzun geldi
PrensesimDuru gokyuzundekidinazor maalesef bebekten fırsat bulupta spiral taktıramadım. Bebeğe bakacak kimse yok. Ayda yılda 1 kez bir şey yaşıyoruz olurswm çok üzülürüm. Maalesef şimdilik sadece geri çekilme yöntemi
ElisaMom_ PrensesimDuru düzensizlik oluyor ilk 1 yıl eğer korunuyorsanız tabi,ben 2 ay olmadığım zamanlar oluyordu mesela
bikahveicelimmi PrensesimDuru aylarca duzene girmedi canim ben de ilk 9. Ay olmustum yani 14. Aya kadar falan bazen gecikiyordu bazen erken geliyordu oglum 19 aylik daha yeni yeni duzeliyor diyebilirim. Her ay acaba hamile miyim stresi yasardim ben de 🙄
PrensesimDuru bikahveicelimmi ayy hadi ya inşallah benim de öyledir. Zaten hamilelik belirtisi de yok bende yarın da olmazsam test alacağım
Blackcloud PrensesimDuru Ayda yılda 1 kez bir şey yaşıyoruz Bebekte bir seferde oluyor, hamile olmadığına eminsen düzgün bir korunma yöntemi seçmelisin.
PrensesimDuru PrensesimDuru onu ben de biliyorum. Korunma yöntemlerini de biliyorum. Ama bazen bazı şeyler elimizde olmuyor. İmkanlarımız kısıtlı. 2 çocukla herşeye yetişmeye çalışıyorum kendime maalesef
ftmaaaaa Ben 55 gün olmadım sonra adet oldum bende hamileyim sandım ama değilmiş sanırım düzensiz oluyo
busrara12 PrensesimDuru benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu. Şimdi 5 haftadır gecikti ihtimal vermiyorum ama test yapmaya da korkuyorum ne kadar daha beklicem bilmiyorum