Merve-milan Hamilesiniz silik cıkmıs daha yeni.Bu kadar erken hamilelik mutlu eder mi sizi simdiden Allah sabır versin bacım
jasminebk aysebb bende bir kaç gun önce test yaptım negatif çıktı ama aşırı bel ve kasık ağrım var ilk bebeğimde de bu ağrıları yaşamıştım ilk zamanlar acena testler de sorun yaşanıyor mu ki. Bu ihtimal aklıma hiç gelmedi
tosbiksmoms acemi_mom1 benimde bu testte aynı silik çıkmıştı ama negatif çıktı. Gecikti ise normal test yapın o kesin sonucu verir.
acemi_mom1 tosbiksmoms Pazartesiye kadar adet olmazsam gidip kan tahlili veririm hakkımda hayırlısı olsun
erayymom acemi_mom1 benimde 6 gün gecikti bu ay 3. Gün gecikmede test yaptım silik çizgi çıktı, kan verince negatif çıktı. Bi kan verin bence
alyyy acemi_mom1 benimde 6 aylık kızım var bende test yaptım çıktı korunuyorduk pazartesi kan tahlili veririm diyorum adetim de gecikti
ipeksiiimom acemi_mom1 düzenli korunuyorsunuz endişe etmeyin ama ihtimal elbette var. Benimkinde daha koyu çizgi çıkmıştı ama kan verince negatif cikti
acemi_mom1 ipeksiiimom Evet işte korundugum halde bide öyle günlerce geçmedi yani sadece 2 gün geçikti ve adet ağrısı da cekıyorum halen 🤷♀️
alyyy acemi_mom1 bende adet ağrısı oluyo akıntıda oluyo ama gelmedi açıkxası biraz belirtilerimde var
ipeksiiimom acemi_mom1 umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sırf bu korkular yüzünden spiral+prezervatifle korunuyorum
alyyy acemi_mom1 bugün 8.gün oldu iyi yönüde var düşünüyorum şöyle ama zorluğu çok olcak iki çocuk ikiside küçük olcak yaşımda küçük vs ama hayırlısı olsun diyelim
acemi_mom1 alyyy Evet işte benimde kızım küçük ve gerçekten annelik zor ya ikisine koşuşturmak zorlar beni
asao acemi_mom1 ozur dilerim.oncelikle ama açık şekilde soyleyeyim hap kullansaniz yada spiral takili olsa dahi spermi içinize olucak şekilde ilişki yasarsaniz hamile kalma olasılığı yinede oluyor bilginiz olsun 🥹🙏
Elfgrn acemi_mom1 Bu marka yalancı pozitif veriyor. Daha geçen ay testi yapar yapmaz bu şekilde kendini gösterdi dakika bile beklemedim. Sonuç 0 çıktı, kan verin yine en doğru sonucu O verir.
acemi_mom1 Elfgrn Umarım dediğiniz gibi çıkar çünkü sadece 2 gün gecıkma ile bu sekılde sonuç vermesi şaşırttı beni