TerazivedevrN mom97X valla bende burada bekleyim de gelen yorumlara göre değişiklik yapalım . Çok kötü molfix 😅
daenerystargaryen mom97X Primayı 1 buçuk sene kullandım. Tek tük biraz taşırdığını gördüm. Diğer markalar göle çeviriyordu. Molfix premium kullanıyorum birkaç gündür. Gece uyumadan değiştirince taşırmıyor. Uykusunda da değiştirmem gerekiyor maalesef. Yoksa taşırıyor.
daenerystargaryen mom97X Büyüdü artık. Ve boykot yapma kararı aldım. Bu yüzden başka markalara şans verdim. Ne kadar denediysem de Prima kalitesinde bez yok maalesef.
kirmizibalikbeachte mom97X kaka yapmadığı sürece akşam bağlıyorum sabah açıyorum bir damla bile sızmamış oluyor. Deneyin mutlaka 🙏🏻
nnoktaa mom97X benim 17 aylık olmak üzere. Molfix 5 kullanıyordum. Geçtiğimiz günlerde 2-3 kez sabah çişi çıkmıştı. Goon külot beze geçtim. Artık gece yatarken onu giydiriyorum. Çok rahat ettim. Külot bez deneyebilirsiniz.
mom97X kirmizibalikbeachte ay o zaman kesin deneyeceğim inşallah. Sizinki de gece su ve mama içiyor mu ?
melina09 mom97X tabiki var prima doğduğundan beri vazgeçilmezim 10 aylık kızım hiç başıma gelmedi böyle bişey
kirmizibalikbeachte mom97X gece 1 kere mamaya kalkıyor ama bezi bağladıktan sonra da mama vermiş oluyorum. Ki ayına göre büyük numara kullanmak durumundayız biz. Yinede taşma yaşamadık canım.
nnoktaa mom97X hayır o farklı bi şey. Bu bantlı bez yerine külot bez aynı bez sadece bantlamıyorsunuz. Külot gibi giydiriyorsunuz. Normal bez formunda yani.