mom97X Kızlar bebek ne kadar idrarını yaparsa yapsın asla taşmayan bir bez var mı ? 🥲 (Sleepy’den Molfix’e geçtik yine sızdırıyor, ve benimki geceleri çok su içiyor ondan da olabilir)
Merveeofs mom97X kapasitesi var canım donucta hepsinin bir yere kadar yani kızıma sleepy, Molfix ve evy baby kullandım aşırı aşırı dolduğu zaman hepsi illa ki taşırdı ama tam kapasite yani doluyordu ben memnundum o dibine kadar dolup taşmasını beklemeden değiştirmek gerek
melomom1 mom97X Bez numarasi etkiliyor diyorlar kucuk geliyor olabilir bende molfix kullaniyordum taşırdı bez numarasini da buyuterek baby turco aldim suanlik hic bir tasma yasamadik
mom97X Merveeofs gece uykusu bölünmesin diye değiştirmiyim diyorum bazen ama çok dolunca sızdığını farkettim sabah
TerazivedevrN Bu konuda molfixten asla memnun değilim ya . Bende farklı markaya geçeceğim elimdeki paketin bitmesini bekliyorum
TerazivedevrN mom97X valla bende burada bekleyim de gelen yorumlara göre değişiklik yapalım . Çok kötü molfix 😅
daenerystargaryen mom97X Primayı 1 buçuk sene kullandım. Tek tük biraz taşırdığını gördüm. Diğer markalar göle çeviriyordu. Molfix premium kullanıyorum birkaç gündür. Gece uyumadan değiştirince taşırmıyor. Uykusunda da değiştirmem gerekiyor maalesef. Yoksa taşırıyor.
daenerystargaryen mom97X Büyüdü artık. Ve boykot yapma kararı aldım. Bu yüzden başka markalara şans verdim. Ne kadar denediysem de Prima kalitesinde bez yok maalesef.
kirmizibalikbeachte mom97X kaka yapmadığı sürece akşam bağlıyorum sabah açıyorum bir damla bile sızmamış oluyor. Deneyin mutlaka 🙏🏻
nnoktaa mom97X benim 17 aylık olmak üzere. Molfix 5 kullanıyordum. Geçtiğimiz günlerde 2-3 kez sabah çişi çıkmıştı. Goon külot beze geçtim. Artık gece yatarken onu giydiriyorum. Çok rahat ettim. Külot bez deneyebilirsiniz.
mom97X kirmizibalikbeachte ay o zaman kesin deneyeceğim inşallah. Sizinki de gece su ve mama içiyor mu ?