amantanrimdidim TwinsAndBeren Aynen bende öyle girdim. Zaten ilk çocuğum 22 li 2.yi girdim. Kaçıncı çocuk olduğunu belirtiyorsun sadece. Kimisi olayı çok yanlış anlamış.
ilaydasrin_1 amantanrimdidim ben 2022 doğumlu ilk çocuğun da bilgilerini girmiştim ya, düzeltebilir miyim artık bu saatten sonra veya tekrar başvuru yapabiliyor muyum? 🤦🏼♀️
a_ne00444 ilaydasrin_1 girmeden yaptığımda red geldi diğer çocuklarında bilgilerinin girilmesi gerekiyormus
TwinsAndBeren ilaydasrin_1 giremezsiniz ki 2025 yıl öncesi seçilmiyor doğum tarihi. Ben de girmeye çalıştım seçemedim siz nasıl girdiniz?
TwinsAndBeren ilaydasrin_1 ben başvururken seçilmiyordu 2025 öncesi şimdi baktım seçiliyor gerçekten. Talebimi silip tekrar başvurmam mı gerekiyor acaba
ahls17 ilaydasrin_1 bende simdi baktim ama benim ilk cocuk bilgileri gorunmuyor sadece kacinci cocuk bolumune 2 yaziyor o kadar
sheila ilaydasrin_1 ya ben de sizden gorup baktim basvuru formuma. Bilgilerin tamamini girmeme ragmen 2025 subatta dogan oglumun dogum tarihini yazmamisim gibi gorunuyor moralim bozuldu. Sistemde mi hata oldu acaba. Bundan dolayi ret yersem deli olurum
TwinsAndBeren elfesyalina sol üstte 3 çizgiye tıklayın taleplerim kısmı var oradan belgeyi indir dediğiniz zaman çıkıyor
ilaydasrin_1 TwinsAndBeren bilmiyorum ki bir kısımda sizin gibi sadece 2025 itibariyle doğan çocuğun bilgileri girilecek yazmış, biri de ben önceki çocuğu girmedim diye reddedildi düzelttim ikisini de girdim demiş. Hiç bişey anlamadım. 🤦🏼♀️🥲
ilaydasrin_1 TwinsAndBeren sol üstte 3 çizgiye tıklayın taleplerim kısmı var oradan belgeyi indir dediğiniz zaman çıkıyor 🙂🙏🏻