MuhammedAmine NurrC Benim oğlum 13.5 aylık ben hep aşağı doğru iken bezlerim bazen yukarda kalıyor üstü başı yatağı heryeri çiş oluyor
deletedmom719 NurrC indireni duydum da kaldıranı ilk defa duydum 😂 indirmesinin sebebi çişi üzerine geçmesin diye ama kaldırmasının sebebi ne acaba 🤔
Efekuzeyy 2tane oğlum var biri 13 yaşında küçüğüm 1,5 yaşında ne maksatla böyle bir şey söyledi anlamadım. Dikkat ederim rahatsız olmasın diye indirip bezlerim.
NurrC 17062019 valla iş görmemezlikle alakalı değil söylemek istediği kadınında fakat oda neden diye sorduğumda öyle olduğunu bilmiyor 🙄
Aynurince NurrC cnm belki pipisini yukarı kaldırıp temizlemiyor musun? Diye sormuştur.. Pipi derisini geriye itip hafif temizlemekten bahsetmiş olabilir 🤔🤔🤔
NurrC Aynurince yok kuzum temizlemek için mi diyosun dedim yok dedi yukarı kaldırıp bezlerdim ben dedi şaşırdım sebep sorunca bilmem dedi🙄
Svscgdm NurrC bence onu diyen kişi eleştirecek bişey bulamamış oan o denk gelmiş onu söylemiş 😃😃 takılma bence ha pipi yukarda ha aşagıda 😃 yukarda olunca göbekten çiş çıkıyo genelde zaten onu düşünememiş o 😃
NurrC Maryhoney garip 🙄 insan mecbur kalıp Verse demek neler yapıcak işte bebeğini kimseye kendi annen dışında vermiceksin birkaç kişiden böyle saçma şeyler duydukça emin oluyorum artık
Bendeanneoldum NurrC yukarıda kalırsa pipisi üzerine çişini yapar bi kere dikkt etmeden bağlamışım her tarafı sırılsıklamdı oğlumun ilk defa duydum