GnsLna Kızlar sütüm azalmıştı galagtaco süt damlasını denedim çok güzel süt yaptı denemenizi tavsiye ederim 💃
eyluleymen GnsLna benimde bu hafta azaldı 20 günlük bebeğim var.sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mama takviyesi yapıyorum peki siz mama veriyormuydunuz bana da arkadaşım tavsiye eyti galagtaco yu alayım o zman
Barkinalpinannesi GnsLna ya benim oğlum 4 ay 3 günlük önceden göğüslerim sert olurdu süt dolardı şimdi sürekli emiyor diye mi bilmiyorum ama hiç öyle olmuyor birde az kilo almış bu ay doktor mu tavsiye etti bu damlayı size yoksa kendiniz mi kullanmaya başladınız ?
GnsLna eyluleymen sütümün azaldığını farkettim 7-8 kez dolu dolu çeltikten sonra çok az geliyordu sütüm 5 çekip bir yutuyordu mesela kilo alımı azdı 2 gün mama verdim beni emmek istemedi mamayı bırakıp sütümü arttırmak istedim şimdi her çektiğinde dolu dolu geliyor
Balprens Nasıl birşey bu damla içinde herhangi birşey varmı süte geçecek ne bileyim sütün azaldıysa bolca yeşillik yeyin humananın rezene çayını için iyi süt yapar
GnsLna Yagizalpim eczaneden eczaneye değişiyor 50 ml 40 tl diyende olmuş eşim bi eczaneden 100ml 60 tlye almış
burcu_mert_ece Ben de Solgar bira mayası tableti tavsiye ediyorum..250 tablet var içinde.119 lira fiyatı.gunluk 6 tablet içiyorsunuz.muthis süt yapıyor.bebegim 2 aylik sadece anne sütü alıyor ve kilosu da güzel.
GnsLna anneysen.com kadınlar kulubu buralardanda galagtaco süt damlası yazıp yorumları okuyabilirsiniz
eyluleymen @GnsLna a#311096 teşekkür ederim valla eşim hergün ne duyarsa alıp geliyor garibim yeter ki süt olsun diye bi de damlayı deneyelim inş. Bize de fayda eder🤗
Ozgemir05 eyluleymen ayy benım kide öyle valla ama ne denediysem öyle çok faydası olmadı inşaallah şimdide bu damlayı deniyim inşaallah iyi gelir
ArifeNurDuman Ben de boza ve kefir öneririm şiddetle. Bebeğim 5 ay 2 günlük ve doğduğundan beri sadece anne sütüyle beslendi hala da öyle.