balkizlar _YanakReisinAnnesii 50 gb 25₺ diyor ya aylık 50 gb yoksa toplam 50 gb mı ben onu anlamadığım için alamadım bir türlü
_YanakReisinAnnesii balkizlar toplam bir alan veriyor ücretini her ay kesiyor. Fatura üzerine yapmıştım şuan güncel kaç veriyorum hiç haberim yok 😂
balkizlar Mariamercedes ay ben de bıtkım bu sorundan.. icoud da almak istemedim… fotoları hareketli mi çekiyorsunuz o çok yer kaplıyor
Mariamercedes balkizlar bazıları live evet ama videolar asıl sorun 30 saniyelik öylesine çekilmiş bir video 250 mb 😬
alyayaz81 Mariamercedes Yıllardır Google fotoğrafları kullanıyorum otomatik yedekliyor ben de telefondan siliyorum doldukça.
Mariamercedes alyayaz81 ordan bir süre sonra siliniyormuş yaa ve asla sorumluluk almıyorlar Giderse kahrolurum
NariNariKiminYari Mariamercedes kaptan sığmıyor sığmıyor 🫠 iş telefonumda da kişisel telefonumdada 2TB a yükselttim yoksa asla yetmiyor
Mariamercedes NariNariKiminYari Şu eşzamanlama işini ben beceremiyorum sanırım sadece şarjdayken mi yapıyor canım
balkizlar Mariamercedes ben sürekli siliyorum o yüzden… bir de şöyle bir durum var bu kaçıncı iphone telefonunuz.. eskiden aktardığınız video foto da yer kaplıyormuş… aslında bu telefonda yok ama yer kaplıyor anlatabildim mi 🤣 teknolojiye çok hakim değilim ama biri bana öyle demişti.. bilgisayardan oturum açıp eskiyi temzileyn demişti yapmadım siz deneyebilirsiniz
strawberryshortcake_ Mariamercedes iCloud satın aldım en son mecburiyetten 🤷♀️ eğer sosyal medya kullanıyorsanız, herkese gizli bir hesap açıp galeri gibi kullanabilirsiniz bu fikir de mantıklı geliyor bana
strawberryshortcake_ Mariamercedes çok fazla sağlamıyor galiba ya, paketleri var bi de 50’den başlıyor olması lazım. Bende bunu aldım
defnevedoruk Mariamercedes daha yeni 200gb icloud aldım 5500 küsür fotoğraf var yine dolmuş🙈 iphoneyi seviyorum ama bu olayından da bıktım açıkçası dmdkdll
Mariamercedes defnevedoruk yedeklemeyi kapattım ben sadece eşzamanlama kullanıyorum. O şekilde yer kalıyor😂
NmalkoC Mariamercedes evet bende sürekli atıyordum tablet bilgisayar falan doldu artık toshiba nın 2 tb lık olanı aldım hepsi biryerde duruyor en mantıklısı bu şekilde oldu
Mariamercedes NmalkoC Tablete gönderirken direkt alıyor mu? Ben icloud ile indirebildim pcye çok uğraştırdı
miniksincapannesi EgemenAtam laptopa nasıl atıyorsunuz ben attığımda fotoğraflarım hep heıc dosyasına dönüştü @NmalkoC
NmalkoC miniksincapannesi ben genelde tablete gonderip oradan disle atıyorum disk için küçük bir aparatım var onınla bağlanıp fat32 den çevirdim öncelikle yoksa tabletten falan aktarım yapamıyordumi boşken ilk aldıgımda bilgisayardan biçimlendirmiştim şuan attıklarım hepsi normal olarak yükleniyor ama dediğiniz hakkında fikrim yok dönüştürücü vardır mutlaka
EgemenAtam miniksincapannesi Imovie programi var telefona onu indiriyorum icerisine atiyorum video resimleri ordan da laptop
CuteBadesMama Mariamercedes yetmiyor, videoları nasıl çekiyorsunuz bilmiyorum muhtemelen 4K çekiyorsunuz, uygulamalar, wp, gelen reklam mesajları, mailler derken kendi kendini dolduruyor.
Mariamercedes CuteBadesMama Ya evet lanet olası güzel çektiği için böyle oluyor 4K 60ta çekiyorum Hani yıllarca durucak zaten kalitesi düşer diye böyle çekmeye çalışıyorum Bu vlogçular nasıl başediyo acaba bi çekiyolar 20 dk sabah rutini bilmem ne😂