nkygsz kızım 7 aylık bu zamana kadar hep beyaz gürültü ile uyudu dün ani bi kararla bıraktım ama gece sürekli uyandı. Buda bi alışma süreci mi acaba zamanla düzelecek mi ?
Susuu28_ nkygsz bizede o ses iyi gelmedi sanki 2.5 aylik yada cok dinletmedim diye elektrk supurge sesi aciyorm oyle
Susuu28_ nkygsz Bence aliskanlik o sese alisti onu duyamayinca rahatsiz oluyordur 1 kere acin bakalim yine oylemi yoksa uyuyormu
reri nkygsz doktor bize ilk kontrole gittiğimizde kesinlikle beyaz gürültü süpürge sesiyle uyutmayın demişti. Niye diye sormak aklımıza gelmedi 7 sene önce. Tamam demiştik. Kendin pışpışlasan alışır bence. Kolaylıklar diliyorum
bebek2anne1 nkygsz bende gece değil ama gündüz beyaz gürültüyle uyutuyorum bırakmak istiyorum çevremdekiler çok laf söylüyor
nkygsz bebek2anne1 çevredekilere bakma sen aman ben bi zararını görmedim çok şükür sadece cidden sessiz uyumayı özledim 😂 gündüz bende belki devam ederim oturduğum bina çok sesli
tgcyi nkygsz alisana kadar bi kac gun uyanicaktie sabredin vazgecmeyin bizde supurge sesiyle uyuyorduk bende bi anda kestim bi kac gunden sonra alisti
tugrulreis nkygsz evet canım bende dinletiyordum. Gaz döneminden sonra bıraktım biraz sürdü ama alışıyorlar. Ninni söylüyordum bir süre de öyle gitti sonra sessizlik çok şükür. Gece boyu açık oluyordu bazen bizimde
nkygsz tugrulreis evet bizimde bütün gece açık oluyo kapatınca uyanıyo çünkü 🥹 inşallah bıraktık bakalım sizede geçmiş olsun diyiiimm 😂 sessizlik çok güzel 😂💖
tugrulreis nkygsz evet canım bende dinletiyordum. Gaz döneminden sonra bıraktım biraz sürdü ama alışıyorlar. Ninni söylüyordum bir süre de öyle gitti sonra sessizlik çok şükür. Gece boyu açık oluyordu bazen bizimde