obiranne1 Merhabalar 2 ay önce bebeğim 2800 kilogram olarak dünyaya geldi şu an kilosu 4 900 tam 2 aylık sizce normal mi emziriyorum ayrıca günde 2 defa mama veriyorum boyu da 55 santim benim gibi olan anneler mamayı kaç cc veriyorsunuz?
myangelson obiranne1 2700 doğdu 5450 falandı 2 aylık kontrolde ama mama ile besleniyor sütüm çok az mama öncesi emziriyorum ama yine de 90-100 mama içiyor 2-3 saatte bir 🥲 çocuk doktoru ve sağlık ocağı ebe gayet iyi diyorlar
pinar1905 obiranne1 benim de kızım 2685 doğdu doğduktan iki gün sonra 2500 idi şimdi 4700 4800 civarı yarın tam iki aylık olacak.. ayda bir kg aldıysa normal sayılıyor veya erken doğum yaptıysanız vs de normal. Boyu da 58 cm
btlbge obiranne1 2 aylıkken 2 saatte 60 cc gece gündüz verdim 2,5 aylıkken 3 saatte gece gündüz kaçırmadan 90cc verdim kilosu da boyuda güzel bebeğimin Şuan 4 buçuk aylık olacak 3 saatte 120 cc gece 4 satte kendisi uyanıyor o şekilde devam ediyoruz
myangelson obiranne1 bana da fazla geldi ama çok iyi dediler mamayla beslendiği için sanırım normal görülüyor
pinar1905 obiranne1 her bebek farklı 😃 ben de küçücükmüşüm ergenlikte bir büyüdüm durduran olmadı şimdi dans gibiyim😂😂😂
btlbge obiranne1 maşallah bebekten bebeğe değişiyor günlük cc toplammız hep 720lerdeydi o aylarda takip ediyordum bir kaç haftadır takip etmeyi bıraktım Bebeğin günlük alması gerek cc var
obiranne1 pinar1905 bende bebekken kilodan 2 yaşında yürüyümusum nerdeyse şimdi iki çocuğum var 50 kiloyum asla alamıyorum nsnd