meryemmb Emziriyorum saçlarımı boyatmak istiyorum ama kararsız kaldım bebeğim 2 ay 11 günlük , sorun olur mu acaba kararsız kaldım
menesamom meryemmb ben hamileyken boyamıştım 7 aylık olunca doktorum izin verdi oda bitkisel içerikli olan boyaları kullandım açma boyama yapmıştım. Hatta doktorum bekle doğum yapınca boyarsın diyordu ben o ara aşırı istiyordum boyamayı yaptım.
mamacitaa_ meryemmb daha bugün boyadım ben 😅 en son yazın temmuzda boyattım bir de evde kendim o zaman 5 aylikti bebikim, alakasız şeyler bence birbirinden ya
babygirlandcatmom meryemmb hamileliğimde de emzirme döneminde de boyadım sadece hamileyken organik boya kullandım doktorum öyle uygun gördü
buseatabay meryemmb doktorlara sor istersen,Instagramda seval hoca var onun sayfasında da vardı yanlış hatırlamıyorsam çektiği video
beyzzsenturkk_ meryemmb normal boya kullandım siyaha boyadım 2. ayda 6. ayda da açtırıp kumrala boyattım sonra tekrar siyaha vs sorun yaşamadım sadece bebeğimi boya kokusundan uzak tuttum
menesamom meryemmb bende olacağını sanmıyorum kimyasal içerikli olmasın daha iyi daha sağlıklı ben normal zamanda da öyle tercih ediyorum o yüzden sıkıntı olmuyor benim için
meryemmb babygirlandcatmom hamileliğimde hiç boyatmadım saçlarımı ama şuan sıkılmaya başladım artık bir değişiklik olsun istiyorum