mhtpdrmz aysenur5535 4 bucuk aylıkken dönmeye başladı. Şuan 5 aylık hem yüzüstü dönüyo hemde yüzüstünden sırtüstüne dönüyo. 3 bucuk ay erken bence 4 ayı bulur en erken diye biliyorum siz sık sık yüzüstü durmasına alıştırın sağ eliyle sağ bacagını sol eliyle sol bacagını ellerinizle birleştirin sağ sola döndürün ufak ufak alıştırma yapın ama oğlum 6 aylıktı döndüğünde her cocuk kendine has unutmayın
irmhzl aysenur5535 4 ay 7 gunlukken basladi bi tur ters donuyor ama sadece doluna dogru suan. Aradada yanken kendini atiyordu, biraz egzersiz yaptirin yuzusutu tutun sonra yataydayken kendiniz cevirin
Teletabianteni Benim bebeğim yüzüstünü sevmiyor 6 aylık olduğundan beri yüzüstü koyduğumda kendi hemen sırt üstüne dönüyordu. Şuan 7 ay üç günlük ilk defa oyuncağa uzanmak için sırtüstünden yüzüstüne döndü. Hemen ardından tekrar sırt üstüne geçti
Alparslanmom__ aysenur5535 Alıştırmalar yap yerdeyken elleriyle bacaklarını ellerinle tut sağa sola çevir ve yüz üstü uzat ve diğer elini kurtaracak şekilde döndür her defasında. Ben hep öyle yaptım ve tam olarak hatırlanıyorum ama erkenden öğrenmişti çocuğum
aysenur5535 amantanrimdidim oyyy ben bile okurken mutlu oldum bişeyleri yaptıklarını görmek çok hoş heyecanlı
momiss aysenur5535 evet birde şöyle ki her bebeğin gelişimi farklı ve vaktini bekliyor mesela bazıları diyordu benim bebeğim 6. Ayda sırt üstü dönüp tekrar geriye dönüyor diye ben bebeğim dönüyor ama geriye dönmüyordu kafama baya takıyordum 7 aylık olmasına 2 gün kala her ikisinide yapmaya başladı baya saniyeler içinde yapıyor mesela . Demem o ki kimseyle kıyas etmeyin vakti var onu bekliyor tabiki gözlem olsun hep
gultkn34 aysenur5535 benim oğlumda 3 ay 10 günlük daha bizde de dönmeye dair birşey yok ama 6 aya kadar normal bir süreç diye duydum panik yapmayın