Arkadaşlar bu sitenin tüm başlıklarını okudum sordum.Öyle zor ki ne yapacağını bilememek.Oğlum şuan 16 aylık ve altı aylıktan beri gözünde kayma var.bunu düşünmekten çocuğumun büyüdüğünü kaçırdım sanki🥺 bir yaşında geçeceğini düşündüm Malesef önce sol gözde zamanla ikisinde kayma olmaya başladı.13 aylıkken üniversite hastanesinde damlalı ölçüm yapıldı derecemiz 3-3,5 Hipermetrop
Doğru ölçüldü mü bilemiyorum çok ağladı durmadı.Doktor tam numaraları reçete etti ve aldık gözlüğü.ilk iki hafta öyle başını bekledim zorla taktık ama sonra takmak istemedi çocuğa baskı yaparak takıyorum ağlıyor camlar buhar oluyor.kısaca verimli olmadı.öyle takınca düzelme olmuyor anında.zamanla mı olacaktı?bilmiyorum.aradan üç ay geçti Gaziantep dünya gözde Eyüp Özcan isminde doktora gittik.flaşlı resim çekti kayma derecesine bakıldı gözlükle geçmez numaranız küçük dedi.Tabi eski ölçüme göre konuşuyor kendi uğraşıp ölçmedi çocuk zorlayacak bunu biliyoruz.kayma derecemiz 25, ameliyat önerdi içe çeken kasları gevşetecek.Numaralara emin değiliz deyince ameliyat olacak gibi hazırlanırız ölçümler yapılınca yüksek çıkarsa gözlükle devam ederiz küçük çıkarsa ameliyata devam ederiz dedi.En sağlıklı ölçüm bu şekilde olur dedi.Ameliyata okey dersem en mantıklı olan bu…Tabi bekleyebilirsiniz de bi altı ay bişe kaybettirmez dedi.Ama toplayabileceğini sanmıyorum dedi.Ha aylar sonra gelirsiniz geçmiş bilemem çok düşük bir ihtimal dedi.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Bir yanım diyor ne güzel düzelir gözü bir yanım korkuyor.Bilgisi olanlar gelin konuşalım.Gaziantep de yaşayanlar doktor hakkında bilgisi olanlar bana akıl verin.Bu arada ben Adıyamanda yaşıyorum.