yaseminmetehanahmet Kızlar az önce aşılarımızı olduk çok ağladı 🥹Ateşini saat başı mı kontrol ediyim ne zaman belli olur ateş yaparsa hemşire yapmayadabilir dedi uyuyor şimdi halsizlik yaptı galiba
hassasanne3 yaseminmetehanahmet edanehir Yarın olacağız burada bekleyeyim bende çok korkuyorum tüm bebekler yan etkisiz atlatsn amin
Rosebud10 yaseminmetehanahmet bizim ateş yapmamıştı 4. Ay aşısı biraz ateş yaptı sadece siz yine de ara ara kontrol edin bence her bebeğin bünyesi farklıdır
bekt55_ yaseminmetehanahmet bize ateş yapmadi ama bir hafta Burun tıkanıklığı yaşadık hastalandı sandık hastaneye götürdük aşıdan dediler sonda ile burun temizliği yaptılar
edanehir Merhaba bizde şimdi olduk aşımızı eve geldik calpol şurup verdim uyuttum bende uyuyor şimdi inşallah uyanınca ateşi ağrısı olmaz :( oturdum öyle izliyorum uykusunda çok tedirginim bende
yaseminmetehanahmet Rosebud10 ediyorum koltuk altından en doğru sonucu o verir dediler temaslı şimdilik iyi gibi ama biraz huzursuzlanmaya başladı
emelyavuzhan Biz de bugün olduk benim oğlumdaneve gelince uyudu ateşini ölçtüm normaldi ama bende tedirginim
edanehir Bizim ağlama krizleri başladı maalesef:( aşı yaparken ki gibi çok ağlıyor emmiyor da 3 saattir ne yapacağımı bilmiyorum
annebebis Bizde 2. Ay aşısını olduk biraz önce eve geldik uyuyor inşallah ateşi çıkmaz 2 aylık diye calpol vermedi doktor
gelincikcicegi1 Benim bebegim asi yapilirken cok agladi sakinlestirdim sustu hemen uyudu ve resmen bayildi sanki cocuk 2 gun uyanmadi surekli uyudu sütü de zorla icirmeye calisiyordum asla istemiyordu asiri huzursuzdu uykusunda ara ara ağlayarak bagiriyordu
gelincikcicegi1 Ates yapti bizde 6 saatte bir ates dusurucu verdim toplam 4 kere verdim doktor yazdi zaten calpol verdi. Cok agir asilar ates huzursuzluk yapar dedi
bekt55_ yaseminmetehanahmet bende yıkıyorum her gün fakat aşıdan dolayı çok tıkanmışti balgam da vardi sonda ile temizlemesi gerekiyordu