Merveeofs YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU benim bazen gecistircek beslenmem bile olmuyor 🥲🥲 çok düzensiz yiyorum yemeğim de az zaten abur cubur çok severim fazla da yerim aslında ama kilo yapmıyor o da hiç 😬 bir ara diyetisyene başladım 2 seans sonrası bıraktım iyice bi kilo almak istiyorum amaa malesef 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🥹🥹
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Merveeofs kaç kilosun şuan ben 51 kiloyum ama zayıf duruyorum sürekli de kilo veriyorum napıcaz böyle aynı durumumuz şuan 🥲
badai YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU yaaa🥹 sizi çok iyi anlıyorum ama önce kendi sağlığınızı düşünmelisiniz. Mutlu anne, mutlu bebek ❤️ siz iyi oldukça onlarda iyi olur 🌸
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU badai çok haklısınız ama maalesef hiç iştahım olmuyor biraz fazla yiyince midem bulanıyor daha kötü oluyorum 🥲
Birannnecik aybrtug Bende 40 kiloyla kalmıştım şimdi yine 40 a düştüm ama zar zor 43 e çıkmışım geçen gün tartıldım
Evlatlarim52 Bende ne yaptıysam kilo alamıyordum burda biri bişi önermişti toz tijtokta satışı yapılıyor hiç inanarak almamıştım ama çok etrafında kullanildigini duydum ve denedim aşırı iştah açıyor ve yemek yemenin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum