emeldemir balbadem48 bizim de öyleydi bende erken barı uyusun diye erken yatırdım en azından uykusunu alıyor suan
nurbahar33 balbadem48 gecr deliksiz uyusa neyse dicem dayanıcam gece de uyanıyor defalarca , ne yaptıysam olmadı. karartma perde aldım yine yok 5/ 5:30 , 6… 7 de uyanırdı etken derdim 8 olsa diye dua ederdim aldım cevabımı
balbadem48 nurbahar33 bizde öyle gece en az 2 uyanmamız var geri salla yatır çok zor gerçekten perde bende dün taktım hatta göz gözü görmedi biz bile zorlandık ama işe yaramadı
nurbahar33 JuliJuli06 nerdeyse 2 yaşına yaklaşmış maşallah ben umut edip duruyorum büyüdülçe düzelir diye ama olmuyor sanırım :((
cansu2600 balbadem48 Kurulu alarm gibi bizimkide muhakkak 05.45-05.50 uyanır şaşmaz 😁 duzeltemedim ama bu noktaya 04.00dan geldiğimiz için susuyorum 😁
balbadem48 umaytoom bizde akşam o saatlerde yatırıyorum 8-8:30 max ama dışarı vs gittiğimizde uzadığı oldu onda da geç uyanmadı
balbadem48 mrvz ben gece beslenemesini kesmek istiyorum 2 gündür vermiyorum da hatta rüya öğünü yapıyorum biz uyumadan
JuliJuli06 balbadem48 hergun bacim hergunnn ne yapsam olmuyo cok zor uykusuzkuktan bedenim 19 yas yaslandi hergun 11 -12lere kadar uyuyan ben alisamiyorum buna🤦🏻♀️
BenDiyeBiri_ balbadem48 bacım bazen 5 bile olmadan uyanıyor ikiside saat 7 de uyandıklarında yarabbim şükür yarabbim şükür diyorum biri 3.5 yaşında diheri 7 buçuk aylık
simitayranseverim balbadem48 bebeğim gece 2 den önce yatmazdı sabahta 11 lere kadar uyurdu. Birkaç gündür 10-11 en geç 12 gibi uyuyor sabah 9-10 gibi uyanıyor.
durubebek_ balbadem48 6-en geç 7 uyanıyor akşam da 9 da uyumuş oluyor bazen çok erken kalkarsa emziği verip biraz sallıyorum uyuyacak gibiyse yoksa kalkıyoruz bir daha ki uyku 1,5 2 saat sonra
simitayranseverim balbadem48 uykusunu erkene çekmeye çalışıyorum yavaştan bakalım ne olacak fazla da zorlamıyorum kendi düzenini kendisi belirliyor.