balbadem48 Bebeğim ne yaparsam yapayım saat 5:40-6:00-6:30 em geç uyanıyor en azından 7 ye kadar uyusa diye dualar ediyorum ama ne yapsam işe yaramadı neler deneyebilirim
Gokturkmom balbadem48 bizde 6-30 7.00arasu uyanıyoruz ama akşam erken yatırıyorum gece emmek için kendi istediği kadar uyanıyor.Siz kaçta yatırıyorsunuz?
emeldemir balbadem48 aynıyız bizde 6.20 de uyandık bugün akşam kaçta yatırıyorsunuz ben 9 da uyutuyorum bir haftadır acaba ondan mı doyuyor uykuya da erken uyanıyor
balbadem48 Gokturkmom ben 8-8:30 da yatmış oluyor uykuya ama geç yattığı zaman da birşey değişmiyor denedim
kocatarafindanefret Gokturkmom merhaba sizin bebeğinizde 5 aylık diye hatırlıyorum uyku düzeninizi (saat olarak) benimle de paylaşır mısınız çok yoruluyorum uyku düzenini oturtturamıyorum sanırım
Hiilyuss balbadem48 oflum dogdugunda 5 de kalkardı şimdi 6 da kalkıyor 2 yaşında 😂 bence bunun tek çözümü kabullenmek ileriye atmıyorlar cünkü
Pamukhanim_ balbadem48 senin yine 5.40 biz 5 te ayaktayız ne yaparsam düzelmiyor geri dönmüyor uykuya bugün döndü ilk defa şaşırdım ama 40 dakika sonra uyandı artık bi çözüm aramayı da bıraktım
benseninanonim bazi bebekler uykuyu sevmiyor ne yaparsaniz yapin uyumuyorsa yapacak bi sey yok kabullenmek lazim
emeldemir balbadem48 bizim de öyleydi bende erken barı uyusun diye erken yatırdım en azından uykusunu alıyor suan
momas balbadem48 sen=ben 🥳 kurulu saat gibi 6.25 te uyanıyor. Yarım saat daha uyumuyor yani 7 de kalksak iyi ama yokkk bazen 6.15 hatta. Neler ettiysem olmadı
balbadem48 umaytoom bizde akşam o saatlerde yatırıyorum 8-8:30 max ama dışarı vs gittiğimizde uzadığı oldu onda da geç uyanmadı
mrvz balbadem48 ben dört beş gibi emzirirsem biraz daha uzun uyuyabiliyor beslemeyi o saatlerde yaparsanız belki biraz daha uyur
balbadem48 mrvz ben gece beslenemesini kesmek istiyorum 2 gündür vermiyorum da hatta rüya öğünü yapıyorum biz uyumadan
JuliJuli06 balbadem48 18 aylik oglum 3 aydir kurulu saat gibi 5:30da uyaniyor bi cozumu olan varsa bende burda bekleyim😕
nurbahar33 JuliJuli06 nerdeyse 2 yaşına yaklaşmış maşallah ben umut edip duruyorum büyüdülçe düzelir diye ama olmuyor sanırım :((