Gzd3264 Kızlar naptınız toplandınızmı zaman daraldı artık açıklanmıyor da bir türlü kimler nerden nereye gidicek az konuşalım dertleşelim🌸
Umutunannesi_ Gzd3264 ben çoğu eşyayı topladım çok az birşey kaldı biz doğudan batıya gideceğiz inşallah ☺️
BM22121 Gzd3264 bende topluyordum bıraktım günlerdir bekliyoruz açıklanmıyor moralim bozuldu 😂 batıya tayinciyiz bizde
gktrkl Gzd3264 pazar akşamı hepsi açıklanacak jandarma ve polisler aynı gün açıklanacakmış eşimin arkadaşı var daire başkanlığında çalışan o söyledi pazar alsam hepsi belli olacakmış herkesin hakkında hayırlsıı olsun inşşş
57ulgen Gzd3264 doğuya gidicez yavaş yavaş toplanmaya başladık 49 günlük bebişle zor oluyor ama bunlarda açıklamıyorlar zaten 😂 bu şekilde de boşuna toplanıyomuş gibi hissediyorum
Gzd3264 Umutunannesi_ bende aynı şekilde günlük kullanıcaklarım kaldı nerdesiniz şuanda nereleri yazdınız 🌸 bizde doğudan batıya gidiyoruz
2cocukluanne_ Umutunannesi_ iyiki gelmişiz diyorsunuz 🤭biz doğu da uzatma vermiştik 1 yıl buraya geldikten sonra pişman olduk keşke daha erken gelseydik diye
Gzd3264 BM22121 kız vallaha hayatımda bu kadar çok beklemedim birşeyi alt tarafı biryer açıklıcaklar ne kadar uzadı 🤦🏻♀️ şuanda nerdesiniz nereleri yazdınız bizde batıcıyız🌸
Umutunannesi_ Gzd3264 malatyadayiz şuanda Hatay Nevşehir Amasya yazdık ilk 3 e bakalım hayırlısı nere olursa 😃
BM22121 Gzd3264 bencede ya bu kadar niye bekletiyorlar anlamıyorum hiç ☺️ vandayız şuanda batıda da Adana Osmaniye Kayseri Konya Ankara Nevşehir filan yazdık 😂
Gzd3264 Umutunannesi_ bizde eşimle ayrı düştük 3 yıldır kavuşma yılımız olacak bursa ordu bartın var bizdede Rabbim güzel yerler nasip etsin🌸
Umutunannesi_ Gzd3264 oo ayrı olunca Zor olur illaki amin inşallah hepimizede 🌸 kavuşursunuz inşallah çabucak ☺️
Gzd3264 gktrkl amin canım inşallah belli olur artık da haftaya kalmaz ama bu zamana kadar hiç pazar açıklanmamış bu sebepten cuma-cumartesi olur diye düşünüyoruz bilmiyorum kafam allak bullak oldu
teacherikizannesi 1234_201 tazminatları falan keseceklermiş sanırım. O yüzden ipkalar kabul olur diyorlar
Seryy_ 1234_201 bizde uzatma vermiştik iptal ettik ama daha belli değil açıklanınca belli olur heralde.
betselk Gzd3264 Amin 🤲🏻 Teşekkür ederim 🤗 Mardin Batman Bitlis Hakkari Siirt İlk tercihlerimiz böyle bakalım nasip 😊