Temizlikperisi Taftafgiller kız dur hele kullanmadığım beşikte bir sürü eşya belki 1 ayında vardır benim kinin 🤦🤣🤣
ikibaloglanannesi Temizlikperisi Bulaşık makinası boşaltmak Çamaşır katlamak Ütü yapmak Ocak temizlemek Telefonu şarja takmak. Sırf bazen gece bilerek üşeniyorum takmıyorum😂😂
oylesinebiri__ Beyninizikullanmakucretsizdir haha bunu hala gördükçe izliyorum bebekleri çok tatlı 🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir oylesinebiri__ kız kardeşim şişman koyun sensin diyor beni ona benzetiyor 😃
femay Temizlikperisi YEMEK YAPMAK net. Üşenmekten de ziyade nefret ediyorum.. aksi gibi eşimde acayip yemek seçiyor tüm gün mutfaktan çıkamıyorum 🥲 keşke her gün ev temizlesem de yemek yapmasam..
Temizlikperisi femay yemek yapmayı severim ama yemek seçen koca zordur Allah’tan öyle derdim yok 🤣🤣🤣🤣
elisaybars femay işte bu ben eşim yemek seçmez ama konu yemekse nefret ediyorm temizlikte sorun yok yemek yapmyı sevmediğim için kendimi yeterse hissediyorm bazı kadınlar değişik şeyler yapmayı denemeyi seviyorlar üşenmiyolar ya
ikioglus Temizlikperisi bir de evde ki çamaşır sirkülasyonu hiç bitmiyor yıkanan makine katlanmadan yenisi yıkanıyor 🥴 kurutmaya atmıyorum o yüzden asıyorum ki kuruması uzun olsun 😂😂