Temizlikperisi Hemen söylüyorum bulaşık makineyi boşaltmak 🤦 eşimin gözünde tembelim Tencerenin dibi yanmış akşam yıkamamak için su koydum yıkamıcam bugün 🤭 Bide ütü yapmak sırf yapmamak için gömlekleri saklıyorum🤣
Tatlican Temizlikperisi Sevdiklerim ütü, cam silme, tüm ev işleri, Tek sevmediğim bulaşık makinesi boşaltamak Hatta eşime şakasına diyorum ki yedek makine alalım temizleri alıp yemek yiyelim sonra diğer makineye koyalım kirlileri😂😂
Temizlikperisi yildizmom-2023 ayyy hiç deme siyah ocak oldım bin pişmanım sildikçe toz gibi duruyor 🤦🤦
evremti Temizlikperisi Sildikten sonra ocak nemliyken cam beziyle silebilirsiniz ocağınız cam ise. benimde siyah maalesef ama pırıl pırıl oluyor öyle yaptığımda ☺️
minerginnn Temizlikperisi ben üstünü örtüyorum silince birde önerim bebek yağı parlak duruyor ve tozlanmıyor
oylesinebiri__ Beyninizikullanmakucretsizdir haha bunu hala gördükçe izliyorum bebekleri çok tatlı 🤣🤣
tubanurrrr Tatlican benim arkadaşımın evinde ada mutfağı var ortada lavabonun altı dolap iki yan taraf ta birer bulaşık makinası var iki bulaşık makinesi var evinde 😂😂
beybitolat Temizlikperisi ay evi süpürmek🥲 ama mecburen hergün üşensemde süpürüyorum sırf bu yüzden robot alıcam
Kitsu Temizlikperisi dimiii 🥲bizim ev bide 3 katlı şuan birinci katta şarj aletim var almaya gitmiyorum 😂
Taftafgiller Temizlikperisi Çamaşır katlamaktan nefret ederim onları katlamadan tekrar bi posta daha yıkanır 🤣🤣
ipekbocegim37 Taftafgiller bende nefret ediyorum. Asla zamanında yapamadığım şey, 🙈🙈 çoktur dolaba girmeden asllkiliktan alıp alıp giydigimiz,( ütü gerekmiyosa eğer ) 😃 ütüyude gicegim zaman yapıyorum genelde 🙈🙈
oylesinebiri__ Temizlikperisi cidden ya az önce kocama aynısını söyledim büyüdükçe rahat edermiş iz 🤣🤣🤣
Gunesnil_23 Temizlikperisi Ütü yapmaktan nefret ederim eşime yaptiririm cam silmekten de nefret ediyorum bu kadar 🤣
Temizlikperisi Gunesnil_23 ütülerim çok eşime diyorum kırışmayan pantolon al bide tişört, gömlek al diyorum 🤭🤭