Merhaba kızlar,günlerdir aşırı kararsızlık içerisindeyim,dün gece uyuyamadım desem yeridir.Bi öneri,tavsiye,bu iş üzerine tecrübesi olan yapan,çalışmış olan birçok kişinin fikrine ihtiyacım war başlangıç için.Konu şu;Benim 15 yıllık turizm sektöründe çok iyi işletmelerde bi turizm tecrübem war.çok çok benmseyerek sewerek yaptığım bi meslekti.son yıllarda yönetici konumunda devam ediyordum işe zaten.Rezervasyon ve konaklama,ödemeler,satış kontratlar,anlaşmalar,kurumsal anlaşmalar,fatura vb gibi birçok konuya işletme içerisinde yetkin bi şekildeyim.geçmiş yıllardan bu yana düşüncemde bi otel işletmeciliği (şahsıma ait olarak)yada Turizm Seyahat Acenta fikri wardı…Eşimde bu alanda hep destektir.bikaç aydır yaşadığımız bölgeye yakın satılık butik otel vardı kiralık yada satılık oalrak 2 şekildede ilanda idi gercekten çok uğraştık ama karşı taraftan kaynaklı bikaç engel oluştu nasip olmadı.Bunda da vardır bi hayır diyorum.Biraz modum düştü açıkçasi sonra.Eşimde acele etme Ege bölgesindeyiz güzel biyer yine illaki denk gelir olur eder düşüncesindeyken benim fikrim Turizm Seyahat Acentasına dönüştü ve kesin kararlıyım Acenta olarak bu işe dewam edeceğim.Şuan gerekli kurumlara başvuru,ewrak vs vs gibi teferruat kısmında hazırlığımız dewam ediyor.Burda 7 yıldır tanıdığım ilk tanıştığımizda ögretmen olan sonra istifa eden kendi iş yerini kurarak bu alanda şuan halen dewam eden bi kız arkadaşım war.2 hafta önce bu hazirliklara başladığımızı boyle bi dusunceyle artik yola koyuldum bebişte geldi 2 yaşına zorlanma iş benim nasılsa die muhabbet ettik.Sonra arkadaşım ortak olma fikri ile 1 hafta sonra bana dönüş yaptı.Ogün bugündür ne hayır dedim ne de evet diyebildim kendisi.Eşim sen blirsin ama tecrube ve maddi olarak şuan ortaklık bi durumun yok,ama biraz iş paylaşımı olsun yoğunlugum benimde bazı günler hafiflesin gibi gibi daha manewi düşünursen senin kararın iyi düşün diyor.Açıkcasi guwen meselesi yönünden bi tereddütüm yok asla küçük hesaplar yapmaz.Hak yemez yedirmez,Yalanı yok,bişey yaparken hesap kitap yaparak harket etmez ben çok şeffaf tanıdığımı düşünüyorum kendisine..Ama iş birliği yürütebilmek çok başka da bisey bilirim..Sadece duşüncem arkadaşlığımıza bi zarar gelirmi?Hem birlikte yol alalım istiyorum hemde diğer açılardan düşününce aşırı kararsız ve arkadaşımada çok cevapsız kaldım.Eşiminde firması kendisine aittir oda 1 kez ortak olarak bi arkadaşı ile ilerlemisti ama arkadaşi ile cok iyi bi gecmisleri brbirlerni cok iyi tanidiklari soylenemez ve kurnazın teki çıktı adam ogün bugundür kimseyi dahil etmez işine..ama arkadaşimda boyle şeyler söz konusu değil ama iş ksmında bi zarar görüŕ mü arkadaşlık bağımız arkadaş diyorum ama kız kardeş gibi olduk yıllardır içini bilirim gerçekten..Bana bi fikir verin lütfen nasıl yapmalıyim,bu konuda düşünemedigim bi nokta varmı?sizin fikriniz ne olurdu?