momas cLearQueen aşko öyle anca filede var ama yani onu bile zor bulursun bizim burfa var ama makine kullanılmadığı için pas tutuyormuş o yüzden makine hep bozuk
Rabiiul cLearQueen kasapla konuşun belli günler temizliyorlar temizleyince çektirin bir de o kadar sorun olmuyor galiba bende kuyma sipariş verdim kasap dana göndermiş Asya yedi 😆
coldplayy cLearQueen Filede ayrı çekim yapılıyor. Migrosa sabah erken ilk siz giderseniz temizlenmiş makineden çektirebilirsiniz. Migros çalışanları çok ilgili oluyor söyleyerek bu durumu yardım isteyebilirsiniz.
Deletedmom192 cLearQueen ben hıc marketten almadım. Hep kasaptan alıyprum. Her aksam mak. Temızlendıgı ıcın sabah ılk sızın kıymayı cekmesı lazım. Aksamdan soyluyorum sabah ılk bızımkını cekıyor gıdıp alıyorum.
cLearQueen coldplayy burdaki suratima bakmadı 😁 ama fileyi öğrendigim iyi oldu cok cok tesekkurler yarın gideyim
cLearQueen coldplayy yaaa az önce fileden geldim cok saol ya cidden kuzu icin makina ayrıymış aldım yavruma bugün tattircam tesekkur etmek istedim ❤️
cLearQueen Deletedmom192 burdaki kasaplar da cins neyse bisey demicem cocukla merkeze gidemiyorum ki gidebilsem illa bulurum
Ceydaela Rabiiul kasap bize yarım saatten fazla bekletmeyin çok çabuk bakteri üretir dedi bilginiz olsun
coldplayy cLearQueen Çok sevindim afiyetle yesin minişiniz🌻 Biz de bu konuda uzun uğraşlar vermiştik, sonunda fileyi bulduk🙈