amihra Hanımlar bebişlerin bayramlıkları alındı mı ben kızıma kot tulum almak istiyorum fakat hepsi aynı gibi farklı güzel birşey bulamadım
Rabiiul amihra ben bu bayram almayı düşünmüyorum hamileyken aldığım elbise ve takım vardı onları giydireceğim 🥹
Ballilokmam11 amihra daha yeni kıyafetlerini ütüledim yeni aldığım kaç tane elbisesi var hiç giydirmedim daha onlardan giydiririm muhtemel yada hoşuma giden olursa alırım
amihra Ballilokmam11 Bende aldım ama yetmiyor hem bayram için hemde sonrasında giydirmek için alacağım
Dmt-01 amihra valla ben kotondan pembe bi jean şort aldım.üzerine ne giydireceğimi bilmiyorum.kendimede yine kotondan pembe pantolon aldım ama üzerime ne giyecem bilmiyorum:)alırken onu düşünmemişim çünkü.Geçen yıl kurban bayramında kot tulum almıştım
Pamukhanim_ amihra yazlık alışveriş yapmıştım hediye olarak gelen elbiselerde var birini seçip giydiricem
gulayseomer Geçen hafta Fatih çarşamba pazarına gittim İstanbul’da olan 100 TL’ye 200 TL’ye o kadar güzel takımlar vardı ki LC Waikiki‘de satılan takımlar da vardı onlardan da aldım mağazalardan bir şey almak artık imkansız