meteeehann Gzm__ Kendime sakatat kavurması Eşime karnabahar kızartması 14 aylık oğlana napsam diye düşünüyorum hafif ishal bişeyde yemiyor 🥲 banada fikir verin
Gzm__ meteeehann yani erkek olarak karnabahar yemesi takdire şayan😂 bebeğe geçmiş olsun patates yemeği ile tarhana çorbası olabilir
nilikonunannesii Gzm__ valla çoğu zaman içimden gelmiyor da her gün dışarda yenmez deyip kendimi gaza getiriyorum 🤣
sassolsobe2 Boysmomy salatalık yerine marul koyuyorum , marulun özellikle iç kısımları tatlı güzel oluyor nane ile arkadaş da öyle mi yapıyor bilmiyorum ama
Rabiiul Gzm__ kayınvalideme gideceğim yemeğe 😆 kavurma pilav taze fasülye var ( ben sevdiğim için yapıyor ) başka ne var bilmiyorum
ckader Gzm__ benimki çok alakasız sanki her isteğe özel Havuç tarator Taze fasülye Kıymalı pide Kavurmalı pide
meteeehann Gzm__ hiç bir şey yemeyen eşimin karnabahar kızartma sevmesi benide şok ediyor ama çok seviyor bi patates kızartması bi o hergün olsa yer 🤣 oğlana deneyeyim patates yemeğini haşlama yemedi makarna yaptım yemedi 🥲