mamylatte Gzm__ burdan kendime menü oluşturmaya çalışırken kocam dışarda yiyelim diye aradı çok şükür 😂😂
nilikonunannesii Gzm__ vallahi geceden düşünüp karar verip öyle uyuyorum 🤣 bebeğime enginar tadımı yaptıracam bugün dedim bizde yiyelim bari 😄
Gzm__ nilikonunannesii en iyisini yapıyorsun yoksa karar vermek bazen yapmaktan zor oluyor ve bazen de içinden gelmiyor yapmak 😂
BalkizimBaloglum2 Gzm__ domates çorbası Patates yemeği Çocuklara ekstradan köfte yaptım yeter elhamdülillah
ayaznannesi Gzm__ bende bilmiyorum postun altındaki yanıtlara bakarak ne yemek yapacağıma karar vereceğim😂
nilikonunannesii Gzm__ valla çoğu zaman içimden gelmiyor da her gün dışarda yenmez deyip kendimi gaza getiriyorum 🤣
sassolsobe2 Boysmomy salatalık yerine marul koyuyorum , marulun özellikle iç kısımları tatlı güzel oluyor nane ile arkadaş da öyle mi yapıyor bilmiyorum ama
Boysmomy kereminom pirinci kavururken didiklediğiniz tavukları katıp üstüne tavuğun suyundan ekleyin öyle pişirin daha lezzetli olur bende bugün öyle yaptım🤗
biricik2602 Gzm__ şimdi bn soracaktım eşim gelecek yarım saat sonra hala yemek yok çocuklar çok yordu hala uyumadilar yemek ne yapsam bilmiyorum telefon yeni aldm elime saatin farkında bile değilm