Rabiiul Fiyatlar nasıl kızlar yakın zamanda Çağıran var mı ? Armuttan Çağıran var mı orası nasıl acaba ?
Dogacelik Rabiiul geçen sene armutta birine sadece camları sil dedim 3000 istedi. Aprtmanı silen kadına 2000e yarim gun gel dedim begenmedi. Evim 2+1 normal bir ev yani. Perdem bile yok yıkatıp astırayım hepsi stor. Valla muhite göre değişiyor konu tamamen piyango. Tuzlada oturuyorum ben.
Deletedmom_281 Rabiiul guzelce temizlik yapilcagini bilsem gunluk 6-7 bin de veririm ama yok yalandan supurge acip gidiyolar
bsrkn İstanbul’da yaşıyorum 1800-2500 arası değişiyor. Armuttan denemedim bilgim yok, hiç tanımadığım birine güvenemezdim ben sanırım o yüzden.
Sunismyson bsrkn tanıdık olduğu için uyguna geliyor olabilir mi çünkü aşırı uçuk paralar istiyorlar artık. Anneme temizliğe gelen kadın zamanında kendine ev almıştı şimdi de bir farkı yok piyasanın
Rabiiul Dogacelik sizin şansınız kötü olmuş sanırım bir kaç kişi vardı memnun kalmıştı 3 binde çok yani
annediyebiri Dogacelik komşum 2000 tl ye almış camlar için ayrı 2000 tl ödemeniz gerek demiş camları silmemiş
bsrkn Sunismyson olabilir senelerdir hem bana hem kayınvalideme düzenli gelen biri, ondan bize uygun geliyormuş demek. rakamları okuyunca şok oldum 😂
Rabiiul Deletedmom_281 aynen çoğu öyle karşı komşuma gelen güzel temizliyor görüyorum oda memnun ama günleri doluymuş
Minnok Rabiiul 4 saat 1500 oldu armutta ankara için. Ben genelde kullanıyorum. Sürekli temizlenen evse haftada 4 saat yetiyor büyük temizlik için de genel sil süpür için de bana.
MamaUygarVibes Rabiiul 3.5-4 bin arası en son geçen ay almıştım 3.5 a geldi ve sen abonesin diye bu fiyat yoksa 4 bine gidiyoruz dedi😂 sanki 3.500 ucuz bir fiyatta bir de sana bu fiyata geliyoruz diyorlar😂
Mevaseray_prensesinannesiiii MamaUygarVibes işini hakkıyla, yapıyorsa 3.5 bin çok değil evet para dediğin neki markete gir çık bitti nacizane fikrim
ada00 Rabiiul gerçekten çok üstelikte hiç beğenmedim özenerek yapmadı daha da cagiracagimi sanmıyorum
newmo Rabiiul valla 2+1 öyle büyükte değil ama çok temiz yapıyorlar mutfak dolap içlerini bile siliyorlar