gizememre perla_ kendisi emmedi meme ucunu tutamadı silikon uçlar denedim neler yaptım duşlarda emzirmeye çalıştım yok maalesef olmadı sonra da sütüm bitti zaten
[silindi] Blackcloud ya benim kilo yüksek değil hedef de 3 kilo olduğu için ilk haftadan aşırı kasarsam son hafta günde 400 kalori falan almam gerekiyor kilo verebilmem için 😂
gizememre Dedektifgadget canım belirtim gözle görülür bir şey yoktu diyete başlıyordum ama pes ediyordum ve kilom da git gide arttı ben kanlarıma baktırmak için gittim dahiliye doktorum ileride sıkıntı yaşamamam için de yönlendirme yaptı
gizememre Dedektifgadget canım belirtim gözle görülür bir şey yoktu diyete başlıyordum ama pes ediyordum ve kilom da git gide arttı ben kanlarıma baktırmak için gittim dahiliye doktorum ileride sıkıntı yaşamamam için de yönlendirme yaptı
Dedektifgadget gizememre hmm anladım canım bende gideceğim kontrole çünkü bende kiloluyum ve gerçekten irademe sahip çıkamıyorum
gizememre Dedektifgadget git canım her şeyi geçtim kendimi sağlıklı hissedemiyorum psikolojim bozulacaktı yani inşallah başarabilirim
Dedektifgadget gizememre inşallah canım şu sıralar bende öyle hissediyorum hep obez gibi hissediyorum kalp krizi geçirip ölürüm falan diye düşünüyorum çünkü kilo iyi birşey değil kişisel bakım yaparken bile zorlanıyorum
gizememre Dedektifgadget evet evet her konu böyle ne kıyafetler beğeniyorum bakıp kalıyorum bu bana olmaz diye çok sıkıldım bir şeylerin içimde kalmasından kızımın sağlıklı bir annesi olsun istiyorum
Dedektifgadget gizememre aynen öyle canım inşallah bu yolda güzel ilerlerlersin sakın pes etme 🌸😍 en önemlisi sağlık gerçekten
elisa2705 gizememre 111 kg ile başladım suan 94 düm 🤌🏻🫶💞 aylık 4.5 kg gitti gibi bide emziriyorum da🙄
Prenses21 gizememre valla bnde iki uckundur bisy yemiyorum desem inanirmisin ufak tefek atistirma disinda bu aralar sirke zencefil limon ve salatalikla su yapiyorumiciyorum