gizememre [silindi] of yarın ben de bunu yapacaktım 😂 yapacaklarımı sıraya koydum 😂😂 Harika görünüyor valla afiyet olsun 🥰🥰
Blackcloud [silindi] Kaşar diyette pek önerilmiyor. 🙈Yerken kağıt kadar innnncecik yemen lazım ki kilo yapmasın.😂
sevgicanaslann34 gizememre afiyet olsun. Bol bol yağdan gitsin inşallah 😂 diyetisyene mi gidiyorsunuz kendiniz kafaniza gore mi yapiyorsunuz dikkat etmek amacli? Yahu 3 haftadir baslicam resmen şöyle basit bir tabak hazirlamaktan acizim kendimi veremiyorum eskisi gibi 🥹
gizememre sevgicanaslann34 canım hem endokrin hem diyetisyen takipliyim ama devlet hastanesi doktoru çok sıradan bir liste verdi ben de kendime göre uyarlıyorum 🥰 ay beni burası çok motive ediyor sen de katıl aramıza 🥰
hasan033 gizememre eger sorun olmıycaksa nasıl anladınız yani kan tahliliyle yani ne gibi değişiklikler vücüdünuzda bende baktırdım kanıma şeker iyi koleterol güzel tansiyonda fnl yok Allah’a şükür ama acıkıyom dayanamıyorum nasıl bir hormonal destek
Feyzosumunannesi [silindi] Ben sadece salı günleri tartışıyorum, çünkü diyete salı başlamıştım😀 Her gün tartılır iseniz moraliniz bozulur ve isteğiniz kalmaz😏
[silindi] Feyzosumunannesi evet öyle deniyor ama bende o etkiyi yaratmıyor. Kilom oynamamışsa hırslanıyorum vermişsem motive oluyorum, her türlü olumlu etki 😅
gizememre Feyzosumunannesi evet toplamda 2 buçuk hafta oldu ama hafif kaçamaklar olmuştu 127 ile başladım 124 olmuştum en son bu gün eve gidince tartılacağım yine 🥰
Feyzosumunannesi [silindi] İlk zamanlar ben de sizin gibiydim. 🫠 ama sonradan haftadan haftaya tartilinca daha hırs yapmaya başladım, bu hafta daha güzel sonuç göreceğim diyerek o günü sabırsızlıkla bekliyorum ve sonuç güzel oluyor 🩷
elisa2705 gizememre Merhaba eğer sabahları yürüyüş yapma şansınız varsa aç karna yürüyüşler 5 kat daha etkili oluyormuş tavsiye ederim bnde diyetteyim de 4 aydır 🙄🤣🫶