NeclaLeylaCeydaOhnealaneala perla_ hayır kız 😂 iyi geliyo burası. Bazen kocamn asık suratından daha iyi geliyor burası, seviyorum sizi 🤩
perla_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala benim eşimde öyle ama birşeyi yok ha suratı hep asık oğlumda öyle oldu maalesef 😂😂
perla_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala geçen burda spiral ile hamile kaldım yazmış birisi ondan korkuyorum hap olarak Yasmin kullanıyordum çocuk tedavisinde acaba olur mu
asao perla_ yok yok ben oglum 4 bucuk yasindayken yanlışlıkla kaldim isteyerek degil ama bilginiz olsun dikkat edin emzirirkende hamile kalınır sut korumasi diye birsey yok aman dikkat 😁🙏
ziyangilbihter perla_ 40 ım çıkınca kontrole gitmiştim doktorum rahimde içinde hala kanama alamı var tam daha atamamışsın kanama gelebilir ama adet kanaması değil demişti belki sizinde öyledir
perla_ ziyangilbihter doktorum 40 çıkınca tekrar gel demdi bana ya öyle de olabilir anladım teşekkürler 💞
buse12348 45 gün sürmüştü kanamam ondan 2 hafta sonra da regl olmaya başladım 5 ay oldu günü gününe oluyorum fakat önceden 3 gün olurdum şu an 5 gün oluyorum