Kızlar 15 aylık oğlum var, doğum kilosu 2800 boy 47 cm evet zayıf doğdu, ilk zamanlar çok güzel kilo aldı sütüm yaradı 5 aylıkken 7 kiloydu mesela ama sonradan bebeğim zayıf kaldı süt alerjimiz var hala diyeti fazla açamadım o mesele değil artık önemsemiyorum çünkü bebeğim gayet iyi yemeğini yiyor maşallah diyeyimde. Sabahları 1 yumurtadan omlet yaparım bitirir onu yanında zeytin biraz meyve veya salatalık vs. Sonra emer uyur kalkar çorba yediririm bir büyük kase daha sonra meyve veririm ufak tefek kaçamaklar oluyor 2 tane falan çubuk kraker hurma atıştırmalık şeyler yer. Akşam yemeğinde biz ne yersek onu yediriyorum güzelce yer yatmadan önce muz veya elma püresi yer emer yatar. Ama çocuğum bir türlü kilo almıyor kiloyu geçtim boyuda fazla uzamıyor şuan 9400 boyuda 75 cm. Uyku meselesine gelirsek tek uyku yapıyor gündüzleri 1 yaşına girdiğinden beri ama akşam 8 de uyuturum banyosunu yapar uyur gecede 1 2 defa emmeye kalkar geri yatar. Rutinimiz bu şekilde yani uykudan yanada bir sıkıntımız yok. Kan değerleri gayet iyi. En son doktor balık yağ vereyim kullan bakalım dedi ama aynı yani çocuğum 11 aylıktan beri 9400 almıyor kilo ne yapacağımı şaşırdım. Babasıyla bende çok zayıf insanlar değiliz ideal kilolarımız. Bebeğinize yedirip kilo aldıran şeyler var mı öneride bulunun lütfen ya