D_deniz snakrt kaç aylık bebeğiniz? Ben de pişik oluyor diye 6aydan sonra çok bez denedim. Meğer ara sıra zeytinyağı bittiği gün çok az ayçiçek yağı kullanıyordum o pişik yapıyormuş. Yani ek gıda sıvı kaka sürekli kaka kakayi görmemek geç görmek pişik yapıyor. E bebekte goon var yakınlarda yok mu e bebek. Bazı Carrefour larda da oluyor
suheyla92 D_deniz bebegin poposuna aycicek yagi mi surdunuz. Yag daha beter yapar pisigi. Hametan ya da hamazinc kullanin ck iyi geliyor yag sürmeyin
snakrt D_deniz 6 aylık daha yeni başladık ek gıdaya anormal birşey yoktu bezii takınca bezin göbek kısmı pişik oldu
trnipek Birbahargunu evet koku var ama bence rahatsız edici değil tabi tercih sizin yapısı vs güzel yumuşak mecbur şuan bunu kullanıyorum
D_deniz suheyla92 yok be güzelim zeytinyağı ile yemek yapıyordum. Bitmişti. Evde de kızartma için ayçiçek yağı vardı. Onunla yemek yaptım bizimki 15aylik büyük yani yemek yiyor ama ayçiçek yağı pişik yapıyor.
suheyla92 snakrt sleepy ecologic denediniz mi peki. Natural cok kötü naylon bildigin ama bu yumusak. Extrayi ve bio naturali denemedim bilmiyorum ama ecologic begendim su an gunduz bezi olarak onu kullaniyoruz.
snakrt suheyla92 yok hayır denemedim açıkcası sleepy tedirgin ediyor beni ya sızdırıyo ya pişik yapıyo diye dışı yumuşaksa bi denenebilir aslında
gizemberen Benzer durumu yaşıyoruz. Goone bulamayınca Prima kullandık pişik yaptı. En son deneme amaçlı pofy kullandık memnunuz pişik de yok taşma da yapmadı.
ElvisDemir-moms snakrt bizde goon kullanıyoruz ve artık getirmiyorlar diye çok üzgündüm ve amozondan bulduk başka bir paket olarak klot bez kullanıyoruz ordan stok çektik isterseniz bir bakın🥰
1prensesannesi__ snakrt ayyy bende aynı sırayla denedim en son goon aldım uzun süredir kullanıyoruz çekilmiş mi gerçekten yaa bende hep trenyol veya hepsiburadadan alıyorum şimdi molfixe geçtim bebekken psik yapmıştı ama en son kullandığımda yapmadı bir sorun olmazsa ondan devam ederim gibi bakalım
D_deniz snakrt bizim de öyle olmuştu göbek kısmı pişik kremi sürüp sargı bezi koyup bel kısmına öyle kapadım geçti iki üç güne. Merhem yapınca da etki ediyor hametan mustela sudocrem arko Allah ne verdiyse karışım yapmıştım. Ek gıda döneminde altta da çok pişik olur. Yavaş gidince alıştırma yapınca olmaz. Ayçiçek yağı tereyağ bunlar pişik yapar sağlıksız zaten alıştırmadan sebze yemekleri pişik yapar