aysegulceren Kızlar doğum yapalı 2 ay 1 hafta oldu 3 tane erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi silik bır şekılde belirdi başına gelen var mı
aysegulceren [silindi] eşim korunuyor ama yanı testler neden pozitif prezervatif ıle hamıle kalma olasılığı varmı
syldz61 aysegulceren hiç adet oldunz mu ? Süt korur diyip korunmamazlik yapmadınız umarım ? Ve çizgi hemen belirdiyse evet pozitiftir muhtemelen .
birazquality aysegulceren yüksek ihtimalle hamilesiniz. 3 tane test yapmışsınız bir de. 1 tane olsa belki yanlıştır diyeceğim de😕 bi kan verin en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun
aysegulceren birazquality kan vermeye de korkuyorum yani test artımed binada çok yanlış dıyorlar ama kızımı bu test ıle erken gebelik de öğrendim Bundada emın olmak ıçın 3 tane yaptım
syldz61 aysegulceren yırtıldi mi acaba ? Olablr neticede. Kan verin mutlaka,3 kez yanılmak çok olası bir durum değil.
[silindi] aysegulceren tabii ki her yöntemde olasılık var. Sizin emin olmak için kan tahlili vermeniz lazım
aysegulceren Yani bu durum başına gelen varmı kızlar ebe ıle görüştüm 10 gun sonra çıkar ancak kanda çok yenı dedı erken gebelik testınde
ahsala aysegulceren yani çok erkense betanız düşük çıkıyo 5 gün sonra tekrarlamanız gerekiyo bende öyle yapmıstım tam emin olmak için 1 hafta bekleyin o halde
lAmMelodi aysegulceren Uygulamaya girerken sağ tarafda 3 tane çizgi var ona bas resim yükleye gir resimi yüke linkini kopyala buraya yapıştır.