Nurrelaam Kızlar merhaba ben bugün 18 ay aşısı yaptırdım burda okuduğumda herkes 2 ayak 1 de ağızdan damla yazmış . Bizim 2 koldan yaptı kolundan olan var mı aşıyı ?
pozitifanne06 Nurrelaam komşumun oğluna 2 kol yapmış hemsire bize 1 bacak bir kol yaptı. Farklı sağlık ocaklarına kayitliyiz
asrinhatasi Nurrelaam bizim de koldan oldu o aşılar. Hemşire artık yürüdüğü için bacaktan yapmak istemiyoruz ağrı yapabiliyor demişti. Kana karıştıktan sonra farketmiyor demişti bir de.
Ess92 Nurrelaam 18 ay aşısını koldan vurmak daha doğru bence çünkü yürüyen bebeklerde ayaktan yapılınca yürüme de zorlanma olabilir. Yine de hemşireye bırakılıyor. Benim kızımda nasıl oldu hatırlamıyorum eşim götürmüştü
Nurrelaam aysebb benim işime geldi bacak olunca yürümesi falan sıkıntı yazmışlar ama bu sefer de yanlış mı yaptılar diye düşündüm 😂
peruskam Nurrelaam 2 3 saat öncr olduk her ihtimale karsı calpol verdim ağrısı olmasın diye. Ağır aşılar çünkü bizde bacaktan olduk
Nurrelaam Ess92 bana da koldan mantıklı geldi başta sonra forumda bakınca herkes bacaktan olmuş ondan emin olamadım