Arkadaşlar boşanmaya karar verdik . Öncesinde avukatıma şartlarımı söyleyeceğim o da protokol hazırlayıp karşı tarafa gönderecek . Kabul ederse anlaşmalı boşanma olacak . 2 yaşında oğlum var çalışmıyorum ailemin evine gönderdi bizi delil olarak mesajı var . Bunu yapmasının sebebide ailesiyle görüşmek istememem ( haklı gerekçelerim olmasına rağmen) Bende haliyle daha da mağdur olmamak için haklarımı almak istiyorum. Çocuğun velayetinin bana verilmesini talep edicem zaten karşı tarafta bunu kabul ediyor . Oğlum için nafaka talep edicem . Evlendikten sonra düğünde takılan ziynet eşyalarımı bozdurup arabasını değiştirdi 2014 model arabası vardı şuan 2023 model arabaya biniyor altınlarım sayesinde , bu arabanın yarısının bana verilmesini talep edicem , düğünde takılan ziynet eşyalarımın tamamının ödenmesini talep edicem birde evlilik süreci boyunca oturduğumuz ev kayınvalidemin üstüne eğer mümkünse o evinde oğlumun üzerine yapılmasını isteyeceğim. Bu protokol hazırlanırken bana şu hakkın var onuda unutma diyeceğiniz bir şey var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim