grsl ebru3457 ay evet evet dünden önceki gece ağla ağla bi hal kaldı dün gece de ateşlenmeye başladı bugündür hala sürüyor ateşi sabahtan iyiydi şimdi tekrar çıktı inşallah kolayca geçer ya kokrtum acaba diş olmayabilir mi diye de
ebru3457 grsl maalesef bizim iğneyle bile düşmedi tekrarladı soğuk kompleks felan yapın isterseniz bizede aşıdan sonra hastanede yaptırmışlardı
gokyuzundenn_ grsl dış ateşi 38 i geçmez deniliyor hep ama bizdede 39 u bile geçiyor her dis çıkardığında o kadar sancılı bir süreç ki 🥴 hem bogwz enfeksiyonu geçirmiş oluyor hem de diş deniliyor oyy . Geçmiş olsun 💐 Rabbim kolaylık versin inşallah
grsl gokyuzundenn_ amin çok sağolun biraz daha rahatladım ilk defa başımıza geldi diğer dişleri rahat çıkmıştı azı dişleri baya kötü etti çocuğu bende korktum başka bişiyi mi var acaba diye
gokyuzundenn_ grsl rica ederim 🤍 ama çok inatci bir ateş ise enfeksiyon olabilir yine de siz dikkat edin ateşine
grsl gokyuzundenn_ bakıyoruz ya henüz düşmedi duş aldırdık bakalm düşmesini bekliyoruz calpol de fayda etmiyor😔
grsl ebru3457 duş aldırdık ılık suyla bakalım düşmesse yapıcam birşeyler daha da olmadı bi götürürüm hastaneye son çare 😕
grsl ebru3457 çok şükür düştü ama aklımızı aldı belli belirsiz kanında enfeksiyon çıktı o tetiklemiş dediler bu postu attığım zaman gece 2.30 da nöbet geçirdi ateşi düşmedi bir türlü düşüyo tekrar çıkıyo çok kötüydü Allah kşmseye yaşatmasın ya 40 yıl yaşlandım resmen