mertinannesi__ Pirasalipuding çok şükür sağlıklı ama toplumda var ya zayıf cocuk hasta cocuk kilolu cocuk sağlıklı algısı insanın psikolojisini bozuyorlar sagolsunlar..
azizeak Melekkk06 al benden de o kadar hatta benden daha az 13 kilo boy anlayamadım biri 86 dedi bir 90 dedi bende baktım 92 falan dı 29 Mayıs 4 yaş kontrolü var bakalım boyu kaç çıkacak
mertinannesi__ petitonunannesii o yasa gelince 13 olur heralde bizimki de siz doktora gittiniz mi hiç??
Sualim mertinannesi__ benim kızımda o sıralardaydı uzun bir süre kilo almadı şimdi 3 yaş 14 kilo bence normal
mertinannesi__ Sualim 3 yasa 12 kilo olarak girecek heralde ya 14 ortalama zaten 31 aylik şuan ekimde 3 yas oluyo
petitonunannesii mertinannesi__ Gittik boyu geride dediler kilosu için çok anormal gormediler.Endokrinolojiye yönlendirdiler oraya da gittik uzama hızını takip edelim dediler.Suan için bir şey yapılmadı uzama devam ediyorsa sıkıntı yoktur dediler bir de biz de boy kısalığı genetik.Esim 168 ben bir 158 boyundayım.Anne ve baba tarafı genel olarak kısa o yüzden bir şey demediler
mertinannesi__ petitonunannesii anladım takmayın kafanıza diyorum ama insan takiyor işte anlıyorum sizi uzman görüşü almışsınız demekki genetik gerçekten önemli ben ve eşimde sizin boylardayiz bizde uzun değiliz
kerme mertinannesi__ 1 yaşındayken boyu kaçtı acaba benim oğlumda 1 yaşında 73cm bacak boyu kısa bizim babamıza çekmişiz kim görse minyon diyor bende sağlığı yerinde olsun diyorum bilmiyorum ama bazen çok mu ufak tefek diye düşünüyorum
mertinannesi__ kerme 1 yaşındayken 76 cmdi boyu 9 kiloydu yani hep zayıftı aslında 6 aydan sonra yavaşladı kilo alması ya
Usnac1995 mertinannesi__ Yeğenim de böyleydi şuan 4 yaşında 17.5 kg olmuş tam ideal. 2.5 yaşında o da 12 kiloydu, 3 yaştan sonra almaya başladı bir anda Benimki de 2.5 yaşında , boyuna göre kilosu çok az her gören zayıf zayıf diyor benimde moralim bozuluyor.
mertinannesi__ Usnac1995 ayy gerçekten mi inşallah bizimki de sonradan açılır boyu uzun mu bebeğinizin boyu uzun ve zayıfsa güzel besleniyor ama hareketli olduğu için et tutmuyor derler