mavisss718 Rabiiul ben değilde bi tanıdığımız çizdirdi çokta memnun artık gözlük kullanmıyor çok güzel gördüğünü söyledi kısa sürüyormuş öyle ağrısı da çok yokmuş biraz yanıyormuş o kadar
Rabiiul seliinsnmz yaa oda aklımdaydı ama muhtemelen saten haraket etmiyordur bir de şöyle bir şey okumuştum siz haraket ettirirsiniz makine algılıyormuş atış geçersiz oluyormuş
Ayazzmom Rabiiul Hakan eren doktorun ismi . 5 numaraydı gözüm astiğmatta vardı her ikisinde de şuan çok iyi görüyorum, maşallah diyim😂
Karmom papatyatanesi sonrasında gözünüze lazer tuttuklarında işlemi hissediyor musunuz peki, ya da o ışığı 🥹 korkutucu bir yanı var mı yani?
papatyatanesi Karmom Gözünüzle tamamen lazer ışığına odaklanmanız gerekiyor o yeşil ışığa bakarken hiç bişey hissetmiyorsunuz zaten 30 saniyecik sürüyor tek göz🥰o bitince diğer gözünüze uyguluyorlar hiç korkulacak bişey yok
Rabiiul lAmMelodi yok narkoz almıyorsun , narkoz alsan gözler kayar ama yukarıda birisi yazmış gözü soğutucu damla damlatıyorlarmış oda hem lazer ışınına hem de uyuşukluğu oluyordur onun dışında sen canlısın konuşuyorsun 😆 ay bide yanık kokusu geliyormuş
Rabiiul Ayazzmom bende miyop var müsait zamanda bir Dr gözükmem lazım bakalım ne oldu en son 4 sene önce gitmiştim 🥹
Ayazzmom Rabiiul en az 2 sene boyunca göz numaranızın aynı kalması gerekiyor işlem için bir de uygunluk testine sokuyorlar direk ameliyat düşündüğünüz hastaneye de gidebilirsiniz muayene için