Rabiiul seliinsnmz yaa oda aklımdaydı ama muhtemelen saten haraket etmiyordur bir de şöyle bir şey okumuştum siz haraket ettirirsiniz makine algılıyormuş atış geçersiz oluyormuş
Ayazzmom Rabiiul Hakan eren doktorun ismi . 5 numaraydı gözüm astiğmatta vardı her ikisinde de şuan çok iyi görüyorum, maşallah diyim😂
Karmom papatyatanesi sonrasında gözünüze lazer tuttuklarında işlemi hissediyor musunuz peki, ya da o ışığı 🥹 korkutucu bir yanı var mı yani?
papatyatanesi Karmom Gözünüzle tamamen lazer ışığına odaklanmanız gerekiyor o yeşil ışığa bakarken hiç bişey hissetmiyorsunuz zaten 30 saniyecik sürüyor tek göz🥰o bitince diğer gözünüze uyguluyorlar hiç korkulacak bişey yok
Rabiiul lAmMelodi yok narkoz almıyorsun , narkoz alsan gözler kayar ama yukarıda birisi yazmış gözü soğutucu damla damlatıyorlarmış oda hem lazer ışınına hem de uyuşukluğu oluyordur onun dışında sen canlısın konuşuyorsun 😆 ay bide yanık kokusu geliyormuş
Rabiiul Ayazzmom bende miyop var müsait zamanda bir Dr gözükmem lazım bakalım ne oldu en son 4 sene önce gitmiştim 🥹
Ayazzmom Rabiiul en az 2 sene boyunca göz numaranızın aynı kalması gerekiyor işlem için bir de uygunluk testine sokuyorlar direk ameliyat düşündüğünüz hastaneye de gidebilirsiniz muayene için