dortcocuklu3 Kızlar her akşam yarım saat düzenli yürüyüşle vucüdüm sıkılaşır mı? Kilodan gitsin istemiyorum ama biraz selülit falan belli oluyor bacaklarımda. Onların zayıflamadan sıkılaşmasını istiyorum
gg3848 dortcocuklu3 yürüyüş özellikle kalp için en sağlıklı egzersiz tabiki bacaklara da faydası olur mutlaka 🤗
dortcocuklu3 cLearQueen yaa neden 😕 peki belli faydaları nedir biliyor musun ne gibi değişiklikler olur vucüdumda
Glcn_srgn23 dortcocuklu3 sıkılasman ıcın amca egzersız pılates yapman lazım yuryus tabıkıde kılo verdırır yag yakar ama sen dersen bacaklarım toparlansın sıkı olsun o zaman egzersız
gg3848 dortcocuklu3 zayıflatır da bence ama sıkılaştırırda ekstra döndüğünüzde squat gibi bacak egzersizleri de yapsanız daha çok fayda görürsünüz
dortcocuklu3 gg3848 o kadar devam edemiyorum ya yürüyüş devamlı yapabilirim inşaAllah. Teşekkür ederim ☺️
filtrekahvemm dortcocuklu3 bende egzerziz yapmaya fırsatım olmuyor bebeğimle gün içinde 1 saat yürüyorum sıkılaştım kilo gitmedi ama bacaklarım daha sıkı gören herkes zayıflamışsın diyor
dortcocuklu3 filtrekahvemm nasıl yani canım incelme oldu mu ki? Yani şöyle çıplak haliyle selülitlerim belli oluyor onlar düz dursun istiyorum bacağım incelmeden. Öylemi oldu seninki
dortcocuklu3 Kuzularinanasi ciddi misin? Hiç inanmazdım o kremlere. Hangisi önerdiğin bi marka var mı canım.
Irmakk1 dortcocuklu3 bence sıkilastiriyor ben hergun 8 10 bin adım kadar yürüyorum. 70 kiloyum görenler 60 65 duruyorsun diyor. Yani bence yürüyüş sayesinde vücudum sikilasti ondan daha zayıf duruyorum
Irmakk1 dortcocuklu3 evet diyorum ya. Incelmesem insanlar neden daha zayıf zannetsin? Anlamıyor musun acaba söylediklerimi??