2uykusuzprensannesi Biroglanannesiiii Ayyy Bi din konusunda da atlama rica ederim bildirim mi geliyor sana anlamadım ki
Biroglanannesiiii 2uykusuzprensannesi Sana mı soracağım nereye atlayacağımı sizler de bir din postların da boş boş duyar kasmayın olur mu 😂😂😂
tubanurrrr 2uykusuzprensannesi iyide arkadaş bir şey dememiş ki terlik carik bunlar benzer şeyler niye bu kadar tepki verdiniz ki okudum tüm yorumları arkadaşlar dinle alay eden bir şey dememişler zaten demezler de diyecek insanlar değil hiçbirisi
2uykusuzprensannesi Biroglanannesiiii Sana mı soracağım nereye atlayacağımı Bir soru cümlesi daha 😄 dur bende sorayım madem herkes herkese soruyor🤣 Duyar kasıp kasmayacagimi sana mı soracağim🤣🤣
Biroglanannesiiii Elfgrn Yeni askıdan gelmişim bir kişi de dememiş bu niye yorum yazmiyor puuu size 😂
2uykusuzprensannesi momfanti kuranda terlik değilde çarık yazıyordur ne demek cnm ötekide kahkaha atmış
momfanti 2uykusuzprensannesi carık daha eski ya ondan yazmisrir kizin profili bile ben inancliyim diyor 😊 tartismayin gece gece ❤️
Elfgrn Biroglanannesiiii Ben anladım askıda olduğunu ondan yazmadım bekledim bakalım kaç gün astılar şükür çok değilmiş
Biroglanannesiiii 2uykusuzprensannesi Bana sorabilirsin diye bir şey demedim ki istediğini yazip çizebilirsin bizler de istediğimizi yazıp çizebiliriz yani 😂
2uykusuzprensannesi momfanti Ben ona inacsizsin demedim ki demem de bunu nerden çıkardınız ben kuran şaka konusu değil dedim lütfen
2uykusuzprensannesi Biroglanannesiiii ahahahaha tabi madem öyle neden yorumuma atladın al sana Bi soru daha 🤣
momfanti 2uykusuzprensannesi tamam inancli biri kuranla saka yapmaz anlaminds dedim sen cok mu alıngansın bacı moralin mi bozuk