Merhabalar arkadaşlar. Buraya yazarak içimi dökmek istedim. Normalde bugün doğum günüm ama dün annemlerdeydik ve ailem supriz yaparak güzel bir şekilde doğum günümü kutladılar. Pasta vs. Neyse tabi ben fotoları sosyal medya WhatsApp durumumda paylaştım. Eşimle kızımla çok güzel resimlerimiz oldu. Her paylasimima yorum yapan mutlaka bir yazı yazan kayınvalidem bu paylasimlarimi görmesine rağmen hiçbir şey yazmadı. Sebebi de Ekim ayında gorumcemin doğum günüydü bebeğim ozaman daha 1 aylık olduğu için çıkıp hediye alamadım. Sadece kutladım ama abisi kutlamadi. Çok yoğun çalışıyor unutmuş olabilir. Kayınvalidem buna.cok alınmış birdaha bende onun doğum gününü kutlamayacagim dedi. Sanırım bana da oyuzden trip atıyor. Kutlasa da olur kutlamada da küçük çocuk değilim sonuçta çokta anlam atfeden biri değilim ama her duruma yorum yazipta özellikle buna birşey yazmamasina kırıldım dogrusu. Bide bazen patavatsız konuşuyor bugün memleketteki bütün kızların oğlumda gözü kaldı dedi. Pazarda komşularıyla karşılaştık. Oturduğum yer yarım saat uzaklıkta. Komşularına kaynanam gelmesin diye orada oturuyor dedi. Oysaki evlenmeden önce eşim almış bu evi. Ben mi alingan davranıyorum yoksa hepsi üst üste mi geldi bilmiyorum. Biraz uzun oldu böyle birşey yazacağım da hiç aklıma gelmezdi ama içimi döküp rahatlamak istedim.