hepoyleolurzaten___ hepymomm bende öyle mutsuz hissediyorum hergün mutsuzum çok seviyorum kıyamıyorum da ama bıktım uykusuzluktan mızırtıdan birçok şeyden yine d canları sağolsun 😣
Aminemom ElvisDemir-moms canını sıkmak istemem ama 4.5 yaşında hala durulmadı. 6 aylik bebeğimden daha fazla yoruyor beni
ElvisDemir-moms Aminemom dün bir komşumla karşılaştım valla 5 yaşında kızı vardı duvardan atladı 😅 inanırım yani 😅😅
26merve26 ipekkusunannesi o zamanda torun derdi çıkıyor bi bakmışsın hadi anne biz çalışacağız sende torun bak derlerse sar başa 🤭
birvarmisbirvarmis ElvisDemir-moms 4,5 aylık beş dakika öncesi uyku gerilemesine ana avrat sövdüm. Uykusuzluktan gebericem artık sürekli mız mız sürekli bi ağlama Allah’ım sen yardım et çığlıklarım komşulara gidiyordur kesin
ElvisDemir-moms birvarmisbirvarmis o zamanlarını daha çok özlüyorum desem😓😓 ama haklısın her zamanın ayrı zorluğu var valla benim komşularda kesin duyuyodur bu kadında delimidir nedir küçükcük çocuğa mı bağıyor diye arkamdan konuştuklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😅😅
keyfimin-kahyasi-misin bebekgoktug iki yasa yakın bebe bide bir buçuk aylık ikinci erkek bebeyle merhabalar dndmdn
keyfimin-kahyasi-misin ElvisDemir-moms gerçekler bacım 😂😂zamanla alışıyorsun merak etme iki yaş ve bir buçuk aylık iki erkoyla devam 😂😂
Burcumus01 ElvisDemir-moms 2.5 yaştan bildiriyorum kızlar biz eşimle kızımın 6 aylıktan sonra ki zamanlarını özledik öyle söyleyim siz anlayın 😄😄
mhtpdrmz ElvisDemir-moms hemde nasıl 😂 6 yaş erkek annesi olarak bildiriyorum tam bir küçük ergen 🙈 o yüzden en kolay dönem bebeklik dönemiymiş 😂 5 aylık kızım var 😍