milletsanakanalizemiolacak ElvisDemir-moms kız şaka şaka bebişin ne kadarlık? Büyüdükçe rahatlıyorsun benim ki 1 yaşına girdi ama çok mızmız huysuz uykuyu sevmiyor şöyle 1 buçuk 2 yaşında rahata eriyorsun
ElvisDemir-moms milletsanakanalizemiolacak 10 ay 15 günlük işte ama sürekli ağlıyor bak sabah uyandı sadece ağlıyor ağlıyor dediğimde aslında şöyle ağlıyor ben kıpırdamıcam yanında oturcam ya da kucağımda gezicez aynı oda içinde yarım santim kıpırdayamıyorum 😔
milletsanakanalizemiolacak ElvisDemir-moms ahanda biz vallahi benim bebede aynı ya 1 yasina girdi ama 4 ay atağı gibi yemin ediyorum
ElvisDemir-moms milletsanakanalizemiolacak eyvah eyvah 1 buçuk ayımız var desene yürümeyi öğrendi mi pekiii
milletsanakanalizemiolacak ElvisDemir-moms ufak ufak adımlıyor genelde elimizden tutup gitmek istiyor. Zaten benim kız bu aksilikle birşey yapamıcak gibi varya asla susmuyo delircem büyüdü artık yaşına girdi derken daha çok ağlayıp delirmesi beni çileden çıkarıyor
AslanKadini_ ElvisDemir-moms kac aylık ki ben çocukların durulacagina olan inancimi yegenimde yitirmistim zaten 🤣🤣
ElvisDemir-moms milletsanakanalizemiolacak benimkindede var öyle ağlama ya istediğini yaptırana kadar bir ağlamadır durmuyor
milletsanakanalizemiolacak ElvisDemir-moms oo önüne geçmezsen ileri ki zamanlarda daha da zorlaşır başka seçenek sun benim kız da öyleydi bıraktık çok şükür. Benim bebe hobi olarak ağlıyor doğduğundan beri çok seviyor ağlamayı yeşilçam oyuncusuna taş çıkarır kendisi 😅
ElvisDemir-moms milletsanakanalizemiolacak bende yapmamak için bırakıyorum daha çok ağlıyor hayırı öğrensin diye elimden geleni yapıyorum ama ne kadar işe yarar tartışılır😅😅