Kızlar çok doldum bi yorum yapar mısınız dertleşelim. 10 gündür oğluma tuvalet eğitimi veriyorum. Şükür kaptı hemen çişini söylüyor kakada da şu sıkıntımız vardı kakası gelince 3 dk da bir tuvalete gidiyor çişim var diye sonra yok diyip kalkıyor. Lazımlığa oturmadı direkt alaturka tuvalete alıştırmıştım.
Sürecin tamamını kendim yürüttüm. Bugün kahvaltı hazırlarken baktım oğlum dolanıyor çiş diye eşime dedim babası sen götür diye. Meğer kakası varmış 4 5 kere çiş diye girdi sonra yok diye çıktı. Şu 10 günde hiç bişey yapmayan eşime bi seferlik o 4 5 kere çömelmek çok gelmiş çocuğa ayakta yap demiş😒 o da saniyesinde kaptı. Hayır annem ayakta olmaz dedim ama babam yap dedi yapıcam diyor asla çömelmiyor. Akşam üstü kakam var dedi tuvalete gittik tabi ayakta yapmaya çalıştı bacakları falan hep battı. Ama ben orada çıldırdım. Batması önemli değil yıkanır ama emeğimin bi anda yıkılmasına sinir oldum sinirimden oturdum ağladım. Bana diyor ki daha nolmuş bi daha yaparsa bezi bağlarız geri nolacak diyor adam geldi benim 10 gündür verdiğim emeği çabayı bok etti. Ben mi abartıyorum çıldırmakta haksız mıyım arkadaşlar
Ay bi de tavsiyeniz var mı acaba geri oğlumu çömelmeye nasıl alıştırabilirim